پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ بهمن ۱۳۸۸، ۱۵:۳۴

دولت در واردات مرغ منجمد تجدیدنظر کند

دولت در واردات مرغ منجمد تجدیدنظر کند

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس اتحادیه مرغداران گیلان گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده هر قطعه جوجه با محاسبه بیمه طیور حدود 9 هزار ریال بوده و بروز بیماری جدید با تلفات سنگین و امکان واردات مرغ منجمد از سوی دولت نگران کننده است.

حبیب اسدالله نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: افزایش قیمت جوجه و برخی از نهاده ها و جوجه ریزی فراوان در ماه های منتهی به آخر سال و بحث واردات مرغ برزیلی دورنمای خوبی را برای مرغداران کشور به ویژه استان گیلان که سال بسیار سخت و بدی را پشت سر گذاشته اند به تصویر نمی کشد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه قیمت تمام شده مرغ به مرز 18 هزار ریال به ازای هرکیلو رسیده، منطق حکم می کند مرغداران با دقت و درایت بیشتر و ظرفیت کمتر جوجه ریزی کنند تا هم بازار گرانی جوجه از تب و تاب بیفتد و هم در پایان سال تراکم تولید باعث کاهش قیمت مرغ و زیان مرغداران نشود.

رئیس اتحادیه مرغداران گیلان با اعلام اینکه پائین بودن قیمت فروش نسبت به قیمت تمام شده طی یکساله گذشته به جهت عدم تناسب بین عرضه و تقاضا و مازاد بر نیاز بودن تولید مرغ در کشور، از دولت خواست برای حمایت از صنعت طیور در واردات مرغ منجمد برزیلی تجدید نظر کند.

وی همچنین خواستار توجه بیشتر دولت به مرغداران و قطع دست واسطه ها به منظور کاهش قیمت تمام شده هرکیلو مرغ شد.

اسدالله نژاد در ادامه فروش جوجه به قیمت هشت هزار و 500 ریال که چیزی در حدود دو برابر قیمت واقعی است را غیرمنصفانه دانست.

کد خبر 1022883

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha