پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ بهمن ۱۳۸۸، ۱۴:۱۳

اشتغال به تحصیل 14 هزار دانشجو در پیام نور خراسان جنوبی

اشتغال به تحصیل 14 هزار دانشجو در پیام نور خراسان جنوبی

بیرجند - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی گفت: هم اکنون 14 هزار و 482 دانشجو در 10 مرکز و واحد این دانشگاه در این استان مشغول به تحصیل هستند.

ابراهیم تقی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند، تعداد اعضای هیئت علمی این دانشگاه را 58 نفر عنوان کرد و افزود: از این تعداد پنج نفر دارای مدرک دکترا، 39 نفر فوق لیسانس، 14 نفر دانشجوی دکترا هستند.

وی اضافه کرد: علاوه بر این، حدود 412 نفر از اساتید سایر دانشگاه های استان با این دانشگاه همکاری دارند.

تقی ‌زاده با بیان اینکه تعداد مراکز دانشگاهی در سطح استان در سال آینده به 12 مرکز افزایش می یابد، اظهار داشت: هم اکنون 10 واحد و مرکز دانشگاهی این دانشگاه در شهرهای بیرجند، قاین، فردوس، نهبندان، سرایان، بشرویه، اسدیه، خوسف، زهان و خضری فعال است.

وی اعتبارات فرهنگی این دانشگاه را 750 میلیون ریال عنوان کرد و بیان داشت: سرانه فرهنگی هر دانشجوی پیام‌ نور در طول سال 50 هزار ریال است که این مبلغ بسیار کم و جوابگوی کارهای فرهنگی نیست.

تقی ‌زاده با بیان اینکه اعتبارات عمرانی دانشگاه پیام‌ نور استان در سال جاری 20 میلیارد ریال است، تصریح کرد: این اعتبارات با توجه به افزایش پروژه ‌ها افزایش می ‌یابد.

وی در خصوص فعالیتهای عمرانی این دانشگاه، اظهار داشت: در حال حاضر واحدهای پیام ‌نور در شهرهای اسدیه، بشرویه، زهان، خضری دشت بیاض، خوسف و سرایان در دست ساخت است که پیش‌ بینی می ‌شود تا پایان سال آینده به بهره‌ برداری برسد.

رئیس دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی در پایان یادآور شد: هر یک از این بناها در زمینی به مساحت هزار و 228 مترمربع و با اعتباری بالغ بر 125 میلیون تومان ساخته می‌ شود.

کد خبر 1023567

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha