پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ بهمن ۱۳۸۸، ۲۱:۰۶

بغداد باز هم لرزید/ وقوع دو انفجار دیگر در پایتخت عراق

بغداد باز هم لرزید/ وقوع دو انفجار دیگر در پایتخت عراق

ساعاتی از انفجار همزمان سه خودروی بمبگذاری شده در مقابل سه هتل مشهور بغداد نگذشته است که العربیه لحظاتی پیش از وقوع دو انفجار جدید در پایتخت عراق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه العربیه در خبری فوری با اشاره به دو انفجار پیاپی در منطقه الاعظمیه بغداد اعلام کرد بر اثر این دو انفجار، شماری کشته و زخمی شدند.

این شبکه به جزئیات بیشتری درباره این انفجارها اشاره نکرده است.

پیش از این دو انفجار، سه خودروی بمبگذاری شده به طور همزمان در برابر هتلهای شرایتون، مریدین و بابل منفجر شد که بر اثر آن دست کم 38 نفر کشته و بیش از 70 نفر دیگر زخمی شدند.

وقوع این انفجارهای مهیب و پیاپی در پی سفر جوزف بایدن معاون رئیس جمهوری آمریکا به بغداد صوررت می گیرد که با هدف فشار بر مقامهای عراقی برای انصراف از رد صلاحیت نامزدهای بعثی در انتخابات پارلمانی آتی انجام شده بود.

مقامهای عراقی بارها درباره نفوذ بعثیهای صدامی به دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی عراق و دست داشتن آنها در انفجارهای تروریستی این کشور هشدار داده اند و به همین سبب بر ضرورت اجرای قانون پاکسازی بعثی ها که یک از بندهای صریح قانون اساسی عراق است، تاکید کرده اند.

پیش از این بغداد، یکشنبه و چهارشنبه خونین را که بر اثر انفجارهای تروریستی صدها نفر کشته و زخمی شدند، تجربه کرده بود. 

کد خبر 1023762

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha