پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ بهمن ۱۳۸۸، ۱۲:۰۳

یک گزارش نشان داد:

افزایش نفرت اروپا از صهیونیسم/ هولوکاست ابزار باج گیری

افزایش نفرت اروپا از صهیونیسم/ هولوکاست ابزار باج گیری

42 درصد از مردم غرب اروپا معتقدند که صهیونیستها با سوء استفاده از هولوکاست که در رخداد آن نیز شک و شبهات فراوانی وجود دارد، برای باج گیری مالی از آنها بهره می گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتص، اروپائیان معتقدند یهودیان ساکن در این کشورها با استفاده از نام هولوکاست مقامات اروپایی وادار به پرداخت باج می کنند.

البته این مسئله تاثیر بسزایی بر افزایش نفرت ساکنان اروپا از صهیونیسم داشته است. به طوری که موجبات موضع گیری صریح آنان را در قبال این مسئله به وجود آورده است.

بر این اساس، در اکثر کشورهای اروپای غربی در طی سال گذشته میزان احساسات ضد صهیونیستی روندی صعودی داشته است.

به نظر می رسد، نفرت جهانی از صهیونیسم و حامیان آن با درک دروغگویی رژیم صهیونیستی در مسئله هولوکاست و مشاهده واقعیت های همچون جنگ غزه و محاصره این منطقه، بالا رفته و مردم را به موضع گیری علیه این جنایات وادار کند.

کد خبر 1024095

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha