پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ اسفند ۱۳۸۸، ۱۰:۲۹

رئیسی در گفتگو با مهر:

معماری مدارس ایرانی غربی است / دستگاههای سیاستگذار کم کاری کرده اند

معماری مدارس ایرانی غربی است / دستگاههای سیاستگذار کم کاری کرده اند

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با بیان اینکه معماری مدارس ایرانی طی 50 سال گذشته غربی بوده است گفت: بروز این معضل در طراحی مدارس به دستگاههای سیاستگذاری همچون فرهنگستان هنر و وزارت مسکن و شهرسازی بر می گردد که طی این سالها نقشه و برنامه مشخصی برای معماری مدارس نداشته اند.

مرتضی رئیسی در گفتگو با خبرنگار مهر با با بیان این مطلب افزود: طراحی مدارس بر اساس معماری ایرانی و اسلامی یکی از خواسته های مقام معظم رهبری است که به دنبال آن در برنامه های چهارم و پنجم توسعه نیز به آن تاکید شده و ما در همین راستا همایش مدرسه ایرانی، معماری ایرانی را طی سه سال گذشته برگزار کردیم.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سئوال که "  پس چرا طی این سه سال هیچ برون دادی از این همایشها دیده نشده و حتی یک مدرسه هم به سبک ایرانی اسلامی ساخته نمی شود؟" گفت: معماری حاصل فرهنگ یک کشور است و نباید انتظار داشت که طی سه سال به مدارسی با این سبک و سیاق برسیم. تا چهار سال گذشته در طراحی و معماری مدارس از هیچ مشاوری استفاده نمی شد اما حداقل ما توانستیم  در این مدت مشاوران و معماران را برای همفکری گرد هم آوریم.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ادامه داد: قبول داریم که طی 50 سال گذشته مدارس ما به سبک غربی ساخته شده اند اما اینکه از تکنولوژی آنها استفاده کنیم بد نیست، از دست دادن شاخصهای  بومی مشکل ساز است که باید آن را برطرف کنیم.

رئیسی تصریح کرد: البته ایجاد بستر برای بومی سازی مدارس وظیفه ما نیست و دستگاههای تئوری پردازی همچون دانشگاهها و فرهنگستان هنر که بابت این موضوع اعتبار می گیرند و وزارت مسکن و شهرسازی باید فرهنگسازی کنند که تاکنون این اتفاق رخ نداده است. 

 

 

کد خبر 1025168

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha