به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، در دیداری از هفته بیست و پنجم رقابت های لیگ برتر فوتبال کشور در ورزشگاه تختی اهواز و در حضور حدود هشت هزار تماشاگر خوزستانی، تیم های فولاد خوزستان و تراکتورسازی تبریز به مصاف هم رفتند که فولادی ها با وجود ارائه یک بازی برتر و به دست آوردن موقعیت های گلزنی مناسب، به نتیجه ای بهتر از تساوی یک بر یک در این دیدار دست پیدا نکردند.
در این مسابقه، ابتدا این تیم تراکتورسازی بود که روی یک ضد حمله در دقیقه 14 توسط امیر محبی به گل رسید اما فولادی ها که از همان ابتدا با اندیشه کسب هر سه امتیاز این مسابقه پای به میدان گذاشته بودند، بازی را در دست گرفتند و به یک ضربه پنالتی هم دست یافتند که متاسفانه این ضربه پنالتی توسط سیامک سرلک به هدر رفت تا مشکل پنالتی نزدن فولادی ها همچنان لاینحل باقی بماند.
حملات گسترده فولاد ادامه داشت تا اینکه نادر احمدی در بیست و هفتمین دقیقه بازی با یک ضربه سر دقیق که روی سانتر زیبای ملادن بارتولوویچ به دست آمد بازی را به تساوی کشاند تا نیمه اول با تساوی یک بر یک به پایان برسد.
در نیمه دوم فولادی ها به حملات خود بر روی دروازه تراکتورسازی ادامه دادند و تراکتورسازان هم تنها به ضد حملات دلخوش کرده بودند و بیشتر، بازی را اداره می کردند تا این بازی در پایان با همان نتیجه مساوی یک بر یک به پایان برسد.
قضاوت این دیدار بر عهده اسماعیل آمری بود که به مسعود ابراهیم زاده از تراکتورسازی تبریز و آرش افشین، جابا مجیری و سیامک سرلک از فولاد خوزستان کارت زرد نشان داد.
با این تساوی، تیم فولاد خوزستان رکورددار بیشترین تعداد تساوی های نهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور شد.
نظر شما