به گزارش خبرنگار مهر در قشم، محسن خوانسارى شامگاه پنجشنبه در نشست انجمن کتابخانه هاى عمومى قشم، افزود: خدمات فرهنگى به علاقمندان کتاب و کتابخوانى در سراسر کشور در بیش از یک میلیون و 600 هزار متر مربع فضاى کتابخانه اى، ارایه مى شود.
مدیر کل امور انجمنها و استانهاى نهاد کتابخانه هاى کشور با اشاره به نقش آموزش و پرورش در توسعه فرهنگ کتابخوانى گفت: با ایجاد تفاهمنامه بین آموزش و پرورش و نهاد کتابخانه هاى عمومى کشور مى توان در مسیر طرحهاى توسعه فرهنگ کتابخوانى، اقدام کرد.
خوانسارى تصریح کرد: پیوند مراکز علمى از جمله دانشگاه ها، حوزه هاى علمیه و مدارس با نهاد کتابخانه هاى عمومى نقش موثرى در توسعه فرهنگ کتابخوانى خواهد داشت.
مدیر کل نهاد کتابخانه هاى عمومى استان هرمزگان نیز در این نشست، گفت: شهرستان قشم در حال حاضر داراى پنج کتابخانه عمومى است که سه باب آن شهرى و دو باب در روستاها با حدود دو هزار عضو، فعالیت مى کنند.
بهرام پور اشرف افزود: امیدواریم با راه اندازى نهایى کتابخانه بزرگ خلیج فارس شهر قشم که با همت سازمان منطقه آزاد و استاندارى هرمزگان در حال اجراست، شاهد توسعه فضاى کتابخانه اى در این جزیره، باشیم.
وى تصریح کرد: کتابخانه هاى عمومى شهرستان قشم در سال 86 داراى 29 هزار کتاب بود اما در حال حاضر در پنج کتابخانه عمومى شهرستان قشم بیش از 44 هزار کتاب در دسترس علاقمندان، قرار دارد.
مدیرکل کتابخانه هاى عمومى استان هرمزگان با اشاره به کتابخانه بزرگ خلیج فارس شهر قشم که به همت سازمان منطقه آزاد قشم و استاندارى هرمزگان در حال تکمیل است، تصریح کرد: این شهر تا پایان سال 1404 و چشم انداز توسعه کشور به کتابخانه جدیدى، نیاز نخواهد داشت.
به گفته وى، شهر درگهان به عنوان دومین شهر جزیره قشم باید تا سال 93 به کتابخانه اى با وسعت 780 متر مجهز شود و فضاى کتابخانه اى شهر هرمز نیز از 210 متر به 440 متر، افزایش یابد.
پور اشرف ادامه داد: شهر فاقد کتابخانه سوزا مرکز بخش شهاب جزیره قشم نیز تا پایان برنامه پنجم توسعه کشور باید به یک کتابخانه با فضاى مناسب براى استفاده علاقمندان کتاب و کتابخوانى این بخش، مجهز شود.
نظر شما