پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ بهمن ۱۳۸۸، ۱۴:۵۵

همزمان با دهه فجر؛

بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی 19 پروژه آبرسانی روستایی در بوشهر آغاز شد

بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی  19 پروژه آبرسانی روستایی در بوشهر آغاز شد

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر گفت: همزمان با سی و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی 19 پروژه آبرسانی روستایی در استان بوشهر آغاز شد.

داراب رفیعی پور در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: همزمان با این دهه بهره برداری از 16 پروژه آبرسانی روستایی صورت خواهد گرفت و عملیات اجرایی 3 پروژه آبرسانی دیگر نیز آغاز خواهد شد.

وی اظهار داشت: جهت بهره برداری از این تعداد پروژه یاد شده اعتباری بالغ بر 105 میلیاد و 638 میلیون ریال هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی استان بوشهر گفت: مهمترین پروژه های آماده بهره برداری این شرکت در دهه فجر، مجتمع آبرسانی روستایی چاه مبارک، مجتمع آبرسانی اخند و پروژ ه آبرسانی به روستای دره چاه در شهرستان جم است.

رفیعی پور افزود: با بهره برداری از این مجتمع های آبرسانی با 47 کیلومتر خط انتقال و 82 کیلومتر شبکه توزیع، 20 روستای شهرستان کنگان از آب آشامیدنی سالم بهره مند می شوند.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح مجتمع آبرسانی چاه مبارک، مشکل ساکنان 13 روستای بخش عسلویه با هشت هزار و 900 نفر جمعیت برطرف می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر با بیان این که اجرای سه طرح آبرسانی هم، با 21 میلیارد ریال اعتبار در دهه فجر آغاز می شود، گفت: ساخت مخزن سه هزار متر مکعبی شهر بردخون، اجرای شبکه توزیع روستاهای حاشیه کوه مند، ساختمان ایستگاه پمپاژ و کلرزنی بخش های شنبه و طسوج، طرح هایی است که اجرای آنها آغاز می شود.

وی یادآور شد: هم اکنون 97 درصد روستاهای استان، با 280 هزار نفر جمعیت از آب آشامیدنی سالم برخوردار هستند.

کد خبر 1027766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha