پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ بهمن ۱۳۸۸، ۱۵:۰۹

راه اندازی دکتری ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در دانشگاه تهران

راه اندازی دکتری ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در دانشگاه تهران

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران از راه اندازی رشته ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در مقطع دکتری در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر منوچهر اکبری با اعلام این خبر افزود: دانشگاه تهران در توسعه زبان و ادبیات فارسی و در راستای گسترش این رشته تقاضای راه اندازی دکتری ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را دارد مراحل قانونی برای راه اندازی این رشته ها طی شده و به زودی برای وزارت علوم ارسال خواهد شد.

رئیس دانشکده ادبیات دانشگاه تهران به راه اندازی کتابخانه تخصصی ادبیات دفاع مقدس در دانشکده ادبیات اشاره و خاطرنشان کرد: بیش از 6 هزار جلد کتاب در زمینه دفاع مقدس از سوی بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس از سراسر کشور گردآوری شده که از برخی کتابها تا پنج جلد موجود است و برخی نیز بسیار نفیس و تک نسخه ای هستند.

وی افزود: تمام اسناد و نقشه های جنگی که انتشار آنها ممنوع نبوده چاپ شده و در این مجموعه موجود است و اهمیت جغرافیایی و جایگاه علمی دانشگاه تهران از دلایل اهدای این مجموعه از سوی بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس به دانشگاه تهران است.

کد خبر 1027952

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha