به گزارش خبرگزاری مهر، کارشناس مسئول سامانه اتوبوسهای تندرو در این دوره آموزشی با تشریح سیاستهای استراتژی حمل و نقل پایدار شهری، اهداف سیستم حمل و نقل همگانی را اعلام کرد.
مهندس امیر روحی، زمان کوتاه و هزینه کم اجرا، حجم عظیم جابه جایی مسافر و قابلیت استفاده از امکانات موجود را اصلیترین دلایل مناسب بودن BRT برای تهران بر شمرد و اظهار کرد: مطابق بررسیهای کارشناسی به قطعیت میتوان گفت BRT مناسبترین، کم هزینهترین و سازگارترین گزینه برای رفع مشکل ترافیک تهران در آینده نزدیک است.
این کارشناس ارشد مهندسی حمل و نقل و ترافیک، BRT را نوعی سیستم حمل و نقل عمومی سریع و انعطافپذیر شامل ایستگاههای ایمن، خطوط ویژه، اتوبوسهای پر ظرفیت و سیستمهای هوشمند حمل و نقل (ITS) معرفی کرد و افزود: این سیستم به صورت مجتمع و هماهنگ در قالب یک مجموعه واحد و منظم عمل میکند.
مهندس روحی در پایان طول خطوط سه گانه BRT تهران را مجموعاً 51 کیلومتر در قالب 66 ایستگاه اعلام کرد و گفت: افزایش تعداد مسافران جابه جا شده، بهرهوری در استفاده از ناوگان، کاهش زمان سفر، صرفهجویی در وقت و هزینه شهروندان و کاهش آلودگی هوا از جمله نتایج BRT به شمار میآیند.
شهرداران کرد حاضر در دوره مذکور با ابراز علاقه نسبت به کسب اطلاعات بیشتر از چگونگی اجرای طرح BRT، آمادگی خود را جهت پیاده سازی این طرح با الگوبرداری از تهران در شهرهای بزرگ کردستان عراق اعلام کردند.
نظر شما