به گزارش خبرگزاری مهر، دیدارهای مرحله نیمه نهایی رقابت های جام حذفی باشگاه های کشور برای تعیین چهره فینالیست دومین دوره این رقابت ها روز دوشنبه در استخر ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد و از ساعت 13 دو تیم نفت و گاز گچساران مدافع عنوان قهرمانی و هیئت شنای گیلان نخستین دیدار مرحله نیمه نهایی جام حذفی را برگزار کردند که در پایان تیم هیئت شنای گیلان موفق شد 6 بر 4 قهرمان سال پیش را مغلوب کند تا یکی از دو تیم فینالیست این مسابقات شود.
در دومین و حساس ترین دیدار روز گذشته از ساعت 14:30 تیم فولاد ماهان سپاهان تیم دوم لیگ که در مرحله قبل دانشگاه آزاد را حذف کرده بود، مقابل نفت امیدیه تیم سوم لیگ قرار گرفت و در پایان نتیجه را 12 بر7 واگذار کرد.
به این ترتیب فینال دومین دوره رقابت های جام حذفی باشگاه های کشور روز 27 بهمن ماه در استخر مجموعه ورزشی آزادی برگزار خواهد شد و طی آن تیم های هیئت شنای گیلان و نفت امیدیه جدال حساسی را برای کسب عنوان قهرمانی این رقابت ها انجام خواهند داد.
نظر شما