پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ بهمن ۱۳۸۸، ۱۵:۲۵

در گفتگو با مهر عنوان شد:

ممنوعیت واردات، صنایع ریلی کارخانجات واگن سازی را تکان داده است

ممنوعیت واردات، صنایع ریلی کارخانجات واگن سازی را تکان داده است

اراک - خبرگزاری مهر: عضو انجمن صنایع همگن ریلی استان مرکزی گفت: با تلاشهای صورت گرفته ورود واگنهای دست دوم به داخل کشور ممنوع شده که این اقدام ارزنده سبب شده تحرک بیشتری در واحدهای تولید کننده واگن در استان مرکزی و اراک برای تولید محصول ایجاد شود.

مسعود میرنظامی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: به کار بردن کلمه مونتاژ کالا در داخل کشور بازی با کلمات و نوعی کلاهبرداری است که باید از ادامه این روند در کشور جلوگیری شود.

وی اضافه کرد: در راستای اجرای قانون استفاده از توان داخل برای تولید کالاهای مورد نیاز کشور این توانمندی با جلوگیری از ورود کالاهای دست دوم اغلب چینی به داخل کشور بالقوه خواهد شد و مشکل واحدهای تولید کننده واگن در مورد نبود سفارش ساخت کالا برطرف می شود.

میرنظامی با اشاره به اقدامات دولت در زمینه افزایش حمایت های عملی خود از صنایع ریلی اظهار داشتک واردات بی رویه ادوات ریلی به داخل کشور از مشکلات این صنعت بود که با افزایش تعرفه واردات و کاهش رغبت وارد کنندگان به ورود این کالاها هم اینک شاهد رونق بیشتر واحدهای فعال تولید کننده ادوات ریلی در استان مرکزی هستیم.

وی با تاکید بر اینکه ارائه تسهیلات بانکی به خریداران واگن در دو بخش باری و مسافری برای ورود به چرخه حمل ونقل کشور به خریداران این واگن ها ضروری است بیان داشت: این وام باید صرفا در اختیار افرادی قرار داده شود که خرید خود را در داخل انجام می دهند و نباید به متقاضیانی وام داد که نسبت به خرید کالاها از خارج اقدام می کنند.

به گفته وی، برخی دریافت کنندگان وام خرید واگن پس از دریافت وام خود هرگز نسبت به خرید واگن اقدام نمی کنند و تسهیلات دریافتی را در بخشهای دیگر هزینه می کنند که این موضوع باید با نظارت جدی بانکها و دستگاههای مسئول مورد پیگیری قرار گیرد.

 

کد خبر 1028591

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha