به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، 5 شهروند آمریکایی دستگیر شد در پاکستان از شکنجه خود توسط اف بی آی و نیروهای پاکستانی خبر دادند.
بر این اساس، آنها پس از برگزاری جلسه دادگاه علنی روز گذشته شان، نوشته ای را به خبرنگاران داده اند که در آن به شکنجه و آزار و اذیت خود پس از دستگیری اشاره کرده اند.
این در حالی است که سفارت آمریکا در اسلام آباد، اتهام دست داشتن اف بی آی در شکنجه این مظنونین را رد کرده است. طبق گزارشها نیروهای وابسته به پلیس فدرال آمریکا اجازه ورود و خروج به محل نگهداری این پنج نفر را دارند.
خاطرنشان می شود که این پنج شهروند آمریکایی در دسامبر گذشته در یک خانه متعلق به القاعده در شهر سارگودا دستگیر شده اند. اتهام این افراد قصد همکاری با نیروهای القاعده برای انجام عملیات تروریستی عنوان شده است.
خاطرنشان می شود که دادگاه مبارزه با تروریسم پاکستان از اوایل ژانویه کار رسیدگی به اتهامات این شهروندان آمریکایی را آغاز کرده است. پیش بینی می شود حداقل حکم دادگاه مذکور برای این پنج آمریکایی حبس ابد باشد.
نظر شما