نادر محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: با توجه به بافت تاریخی، طبیعی قزوین و حضور گردشگران از گروه های مختلف ضرورت افزایش واحدهای گردشگری به خوبی در این استان احساس می شود.
محمدی حمایت از بخش خصوصی را در این حوزه مهم دانست و افزود: در حوزه گردشگری حضور بخش خصوصی بسیار پر رنگ است و ارائه خدمات توسط این بخش با نظارت بخش دولتی صورت میگیرد اما تعامل و ارتباط مستقیم آنها با گردشگران و ایجاد رضایت در اوقات فراغت، سلامتی و امنیت گردشگران که از اهمیت بالایی برخورداراست را بخش خصوصی تامین می کند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین دو سفرخانه سنتی، یک مجتمع پذیرایی بین راهی و یک دفتر خدمات مسافرتی جهانگردی را از تاسیسات افتتاح شده در استان خواند و اظهار داشت: سفرخانه سنتی مدائن، سفرخانه سنتی عالی قاپو، مجتمع خدمات رفاهی آفتاب درخشان صحرا و دفتر خدمات مسافرتی آتان گشت از جمله طرح های گردشگری هستند که در طول ایام دهه مبارک فجر افتتاح شده و برای 34 نفر در استان ایجاد اشتغال کرده است.
محمدی اظهار امیدواری کرد که با هدایت و ساماندهی تاسیسات گردشگری قزوین مخصوصا در بخش واحدهای اقامتی، این استان بتواند به مقصد گردشگری تبدیل شده و خدمات مناسبی را به مسافران و گردشگران عرضه کند.
نظر شما