پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ بهمن ۱۳۸۸، ۹:۵۶

سعیدی تأکید کرد:

برنامههای دهه فجر متناسب با اربعین حسینی باشد

برنامههای دهه فجر متناسب با اربعین حسینی باشد

قم - خبرگزاری مهر: امام جمعه قم گفت: برنامههای دهه فجر انقلاب اسلامی باید با در نظر گرفتن اربعین امام حسین(ع) برگزار شود.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجتالاسلام سید محمد سعیدی شامگاه چهارشنبه در جمع اعضای فعال هیئت و کانون خادم الرضا(ع) در دفتر امام جمعه قم، ضمن گرامیداشت دهه فجر، به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: با پیروزی انقلاب اسلامی، ظلمت و تاریکی و فساد از کشور رخت بربست و با رهبری امام راحل و همراهی مردم، تمام افراد و قدرتهایی که زمانی مردم ایران را تحقیر میکردند، تحقیر و ذلیل شدند.

وی با اشاره به تقارن دهه فجر با اربعین حسینی بر ضرورت توجه به اجرای برنامهها تاکید کرد و گفت: در این ایام برنامههایی که به منظور گرامیداشت سی و یکمین سال پیروزی انقلاب برگزار میشود باید متناسب با مناسبتهای اربعین و ماه صفر باشد.

امام جمعه قم افزود: خوشبختانه مردم ایران اسلامی علاقمندی و التزام خود را به انقلاب و آرمانهای آن ابراز داشتهاند و امروز نشاط و وحدت بسیار خوبی در بین مردم حاکم است و همه باید شاکر این نعمت بزرگ باشیم.

حجتالاسلام سعیدی با قدردانی از تلاشها و اقدامات هیئت و کانون خادم الرضا(ع) اظهار داشت: این هیئت و کانون تشکلی گرم و با صفاست و اعضایی که در این هیئت مشغول خدمت هستند باید خداوند را به خاطر این نعمت شکرگزار باشند.

وی در ادامه با ارائه توصیههایی به دست اندکاران این تشکل مذهبی و فرهنگی که رتبه برتر برترینهای کشور را به دست آورده است، گفت: شما باید مراقب جمع خودتان باشید و توجه کنید که هر کانونی که موفق است همیشه طمع برای نفوذ و رسوخ وجود دارد و شما باید مراقب این ویروس باشید.

امام جمعه قم تأکید کرد: باید معاونتی در این هیئت وجود داشته باشد تا چشم بیدار حرکات و اقدامات شما باشد.

وی با اشاره موقعیت مذهبی و فرهنگی ویژه شهر قم، فعالیتهای هیئت خادم الرضا(ع) را حائز اهمیت دانست و خطاب به اعضای این هیئت گفت: شما حساسیتهای خوبی در اجرای برنامههای خود دارید و فعالیت شما در این شهر مذهبی و علمی حائز اهمیت است و از این نظر غنی هستید و باید از محضر بزرگان و علما بیشتر استفاده کنید.

استاد حوزه علیمه قم با اشاره به خصوصیات جوانان اظهار داشت: جوانان اگر به دور از تفرقه و دسته بندی و به طور سازمان یافته و هدایت شده فعالیت کنند کارایی بیشتری خواهند داشت.

کد خبر 1029695

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha