پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ بهمن ۱۳۸۸، ۱۱:۰۹

ظرفیتهای فرهنگی کردستان باید شناسایی و شکوفا شود

ظرفیتهای فرهنگی کردستان باید شناسایی و شکوفا شود

سنندج - خبرگزاری مهر: نماینده مقام معظم رهبری در استان کردستان خواستار شناسایی و شکوفایی ظرفیتهای فرهنگی این استان شد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، آیت الله سید موسی موسوی صبح پنجشنبه در جریان دیدار با معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلغیات اسلامی کشور عنوان کرد: ظرفیت های فرهنگی استان کردستان باید شناسایی و با توجه به نیازمندهای روز این ظرفیتها را شکوفا نمود.

وی ادامه داد: استان کردستان به دلیل شرایط مختلف پتانسیلها و ظرفیتهای گوناگونی در حوزه های فرهنگی داراست و کلیه سازمانهای متولی باید با همفکری و تدوین استراتژی مناسب در راستای شکوفا کردن این ظرفیتها برای معرفی هر چه بهتر استان و توسعه همه جانبه این منطقه از ایران اسلامی برنامه ریزی نمایند.

نماینده مقام معظم رهبری در استان کردستان با اشاره به توانایی های بالقوه سازمان تبلغیات اسلامی و همچنین فراهم بودن بستر کار در استان در حوزه های فرهنگی و مذهبی بیان داشت: سازمان تبلغیات اسلامی به دلیل گستردگی در فعالیت ها و همچنین توانایی های که در این عرصه دارد می تواند پیشگام این مهم در استان شده و نسبت به انجام رسالتهای خود موفق باشد.

آیت الله موسوی گفت: دشمنان نظام اسلامی از بدو پیروزی انقلاب تاکنون به کردستان طمع داشته و در طول این سالها با بهره گرفتن از شیوه های مختلف سعی داشتند که به اهداف شوم خود برسند ولی هوشیاری مردم استان آنها را ناکام گذاشته است و مسئولان به ویژه متولیان امور فرهنگی نیز باید با تمام توان در عرصه مقابله با تهدیدات دشمن در حوزه های فرهنگی حاضر شوند.

وی وجود نحله های مختلف فکری به ویژه سلفیت و وهابیت در راستای ضربه زدن به استان کردستان را یکی از جدیدترین توطئه های دشمنان نظام اسلامی برشمرد و گفت: دشمن با بهره گیری از مذاهب دروغین و خودساخته به دنبال پیاده کردن اهداف و دسیسه های خود است و همه ما وظیفه داریم با اجرای برنامه های مناسب و مخاطب پسند فرهنگی در مقابل این دسیسه ها ایستادگی کنیم.

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور نیز ضمن اظهار خوشنودی از سفر به استان کردستان عنوان کرد: بعد از سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان نگاه سازمان به این استان ویژه بوده و در این راستا برنامه های بسیار متنوعی برای اجرا در کردستان در نظر گرفته شده است.

حجت الاسلام حسین روحانی نژاد با اشاره به توانمندی ها و ظرفیتهای استان کردستان در حوزه های فرهنگی و مذهبی گفت: اختصاص اعتبارات ویژه به استان و همکاری مسئولان استانی برای اجرایی کردن برنامه های سازمان تبلغیات در کردستان امری لازم و ضروری است.

کد خبر 1029697

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha