به گزارش خبرنگار مهر در کرج، حجت الاسلام مجتبی ذوالنور ظهر پنجشنبه در اولین یادواره شهدای کارگر شهرستانهای غرب استان تهران در کرج اظهار داشت: جوانان ایرانی در سطح جهان و خاورمیانه صاحب نام و افتخار هستند و با توجه به تدوین سند چشم انداز بیست ساله نظام به طور قطع به رتبه ها و موفقیت های بالاتری دست پیدا می کنند.
وی افزود: دشمن و استکبار جهانی در پی اجرای توطئه های خود در این کشور هستند که در این راستا وحدت و هماهنگی ملت ایران مانع اجرای اهداف آنان شد.
این مسئول با اشاره به مسئله شهادت خاطرنشان کرد: خداوند برای فهم و درک ما از ایثار و دلاوری شهادت را به صورت محسوس قرار داد، شهادت را کمتر می توان با عقل مادی درک کرد بلکه باید قدرت ذهن آن را تبیین کند.
وی بیان داشت: این ما هستیم که به شهدا نیاز داریم و به هر جایی که برسیم مدیون خون شهدا هستیم .
در ادامه این مراسم مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران غرب استان تهران اعلام کرد: در حال حاضر استکبار در پی آن است تا انقلاب اسلامی ایران را به اتمام برساند اما به برکت خون شهدا و با پیروی از منویات رهبری این انقلاب اکنون پس از گذشت سی سال به راه خود ادامه می دهد.
مهدی ایزدی یادآور شد: طی چند ماه اخیر به همت مردم ولایت مدار ایران خواب دشمن برای ملت ایران تعبیر نشد و آنها از این امر بسیار خشمگین هستند.
وی بیان داشت: در حال حاضر مهمترین وظیفه ما به خصوص جوانان، دانشگاهیان و خانواده شهدا حفظ و حراست از آرمانهای امام و شهدا و ادامه دادن راه آنان است.
در این مراسم بیش از هزار نفر از روسای کارخانجات غرب استان تهران و خانواده های شهدای کارگر حضور داشتند.
نظر شما