اقبال محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: متاسفانه علیرغم تمامی تاکیدات صورت گرفته از سوی کارشناسان و فعالان محیط زیست در خصوص وضعیت تالاب زریبار هم اکنون مدیریت واحدی در خصوص این تالاب صورت نمی گیرد و ادامه این روند نابودی این اثر درخشان طبیعی را در کشور به دنبال دارد.
وی ادامه داد: در حال حاضر مدیریت واحدی در خصوص وضعیت تالاب زریبار اعمال نمی شود و چندین دستگاه و سازمان به صورت موازی در این خصوص اعمال نظر می کنند که باید برای بهبود شرایط فعلی در این راستا تصمیمی واحد اتخاذ شود.
نماینده مردم شهرستانهای مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در حال حاضر مشکلات پیش آمده توسط صیادان، چند گانگی مدیریت و دخالت های غیرعلمی سایر ادارات و ارگانها موجب افزایش بی رویه نیزارها و افزایش رسوبات و مسدودشدن چشمه های خود جوش کف دریاچه به عنوان فیدیک منفی، آینده و اکوسیستم دریاچه زریبار را تهدید می کند.
محمدی بیان داشت: بی توجهی اداره محیط زیست مریوان به این دریاچه و ادامه روند فعلی در یک زمان کوتاه باعث می شود که مردم مریوان، کردستان و حتی ایران برای نابودی این سرمایه ملی و نگین سبز کردستان به سوگ و ماتم بنشینند که قطعاً مسئولیت پیامدهای سیاسی اجتماعی و فرهنگی این پدیده بر عهده مسئولین کشوری، استانی و شهرستانی اعم از سازمان حفاظت از محیط زیست، وزارت کشور، استانداری، فرمانداری مریوان، وزارت نیرو و امور آب منطقه ای استان خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره تذکرات ارائه شده به مسئولان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی افزود: علی رغم اینکه اینجانب به عنوان نماینده مردم در قالب درخواست هایی شفاهی، مکاتبات کتبی طی دو سال گذشته به کرات خواهان بازدید مسئولین و اعلام نتایج مطالعات توسط مهندسین مشاور در زمینه های مختلف و ارائه راهکارهای اجرایی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت و تخصیص اعتبار ویژه در قالب ردیف خاص در لایحه بودجه سالانه بوده و هستم اما تاکنون از کسی یا مرجعی قانونی پاسخی مثبت دریافت نکرده ام.
نماینده مردم شهرستانهای مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین تذکر خود به معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کل کشور گفت: در این تذکر نیز خواستار رسیدگی به مشکلات دریاچه زریبار مریوان شده ام.
نظر شما