پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ بهمن ۱۳۸۸، ۱۲:۵۰

برگزاری 100 گفتمان دینی در دهه فجر در استان قزوین

برگزاری 100 گفتمان دینی در دهه فجر در استان قزوین

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر 550 مراسم سخنرانی و 100 گفتمان دینی در استان قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در قزوین حجت الاسلام علی‌اکبر حاجی عزیزخانی در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی اظهار داشت: محور انقلاب اسلامی مرجعیت دینی است و وقوع آن با وجود رهبری دینی با بصیرت و آگاه و پیوستن مردم به این رهبر و مرجعیت شکل گرفت.

عزیزخانی افزود: رهبری آگاه، بصیر و شجاع و مردم دو عامل پیروزی انقلاب بود و بقای انقلاب نیز به این دو شاخصه مهم بستگی دارد و با آسیب دیدن هر یک انقلاب دچار مشکل می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تصریح کرد: دشمنان انقلاب در طول 30 سال گذشته تلاش کردند به اجزا انقلاب ضربه بزنند و با ایجاد فاصله بین مردم و رهبری اهداف شوم خود را پیاده کنند که با ایجاد تفرقه و دودستگی بین مردم با جنگ نرم و شبیخون فرهنگی ارکان نظام را تضعیف کنند اما با هوشیاری رهبری و تبیعت مردم از ولی فقیه به اهدافشان نرسیدند.

وی خاطر نشان کرد: برنامه دشمنان ایجاد انحرافات فکری و اخلاقی با حرکات نرم و با ساخت فیلم‌ها و نوشتن کتاب‌ است که روزانه صدها سایت به انگیزه انحراف فکری جوانان راه ‌اندازی می‌شود تا ذهن آینده سازان کشور را مخدوش کنند.

عزیزخانی شایعه‌ پراکنی و سلب اعتماد مردم  به ولایت را از دیگر حربه های دشمنان دانست و یادآور شد: داشتن بصیرت و حفظ وحدت مهمترین کاری است که باید در این شرایط انجام دهیم و وظیفه مردم و افراد انقلابی آن است که با هوش بالا و بصیرت از مردم و رهبری نظام دفاع کنند و نگذارند دشمنان به اهدافشان دست پیدا کنند.

وی گفت: متاسفانه حرک برخی افراد در داخل کشور موجب سوأ استفاده و شادی دشمنان شد، ولی باید بدانیم این انقلاب با خون شهدا، ایثارگری‌ها و استقامت‌ها و تلاش همه مردم حاصل شده و نباید بگذاریم تا این دستاورد ارزشمند خدشه دار شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین افزود: پیام دهه فجر  دشمن شناسی است و باید با هوشیاری، شگردهای دشمنان را شناسایی و با آن مقابله کنیم  زیرا برای مقابله با جنگ نرم که ویژگیهای خاصی دارد با برنامه ریزی و کار فرهنگی  اقدام کنیم.

عزیزخانی با اشاره به تشکیل کمیته‌های دهه فجر اعلام کرد: سازمان تبلیغات اسلامی در دهه فجر دو کمیته تشکل‌های‌ دینی و مساجد و قرآن را تشکیل داد و که در کمیته تشکل‌های دینی و مساجد اقدامات مختلفی صورت گرفت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین اضافه کرد: اعزام 50 روحانی از حوزه علمیه قم، 72 روحانی از استان و مبلغان زن و مرد به مناطق مختلف استان، برگزاری 550 مراسم و سخنرانی و 100 گفتمان دینی  و 15 نشست و همایش با موضوع انقلاب، جوانان و بصیرت، دیدار با نماینده ولی فقیه استان، برگزاری نشست و همایش در زمینه انقلاب و برگزاری 120 مراسم هیئت‌های مذهبی از جمله برنامه‌های تشکل‌ دینی و مساجد این سازمان است.

وی تصریح کرد:  با همکاری تشکل قرآنی این سازمان نیز برنامه‌هایی مانند جشنواره قرآنی کودک و نوجوان، محافل انس با قرآن، همایش عظیم حفاظ قرآنی، مسابقات حفظ قرآن کریم، اعزام قاریان قرآن به دبیرستان‌ها، همایش انقلاب و حجاب از منظر قرآن کریم، مسابقه خاطره‌نویسی و همایش نور در نور با محوریت روش‌های نوین قرآنی، مسابقه خطاطی و نقاشی، دیدار با خانواده شهدا و مراسم جشن انقلاب از برنامه‌های این تشکل است.

عزیزخانی با اشاره به برگزاری کنگره عاشورایی در قزوین گفت: کنگره عاشورایی با محوریت پیام عاشورا، عدالت‌طلبی، آثار و برکات قیام عاشورا، آسیب‌شناسی مراسم عاشورا در بخش شعر، نثر ادبی و مقاله برگزاری می‌شود.

وی یادآور شد: 301 اثر از 82 نفر از نویسندگان و شاعران 18 استان از جمله لرستان، تهران، آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، فارس، چهارمحال بختیاری به دبیرخانه این کنگره ارسال شده که 278 اثر شعر، 9 مقاله و 14 متن ادبی است که از هفت نفر از برگزیدگان تقدیر خواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین خاطرنشان کرد: کنگره عاشورایی سوم اسفند ماه سال جاری در شب شهادت امام حسن عسگری (ع) برگزار می‌شود که امیدواریم مورد استقبال فرهیختگان، نویسندگان و گروههای مختلف مردم قرار گیرد. 

عزیزخانی در پایان در خصوص سفر سوم رئیس جمهور به استان یادآورشد: با توجه به رویکرد فرهنگی در این سفر، 10 پیشنهاد فرهنگی و قرآنی با پوشش همه مناطق استان آماده ارائه برای تصویب شده است.

کد خبر 1033456

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha