به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، حجت الاسلام سیدرمضان موسوی مقدم روز چهارشنبه در آیین بهره برداری از طرح های صدا و سیمای مرکز سمنان در دهه فجر گفت: امکانات و برنامه های ماهواره ای شدن برنامه های صدا و سیمای مرکز سمنان فراهم شده و این مرکز در اولویت قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه توسعه امکانات دیجیتال مراکز و افزایش پوشش ماهواره ای برنامه ها از سیاست های سازمان در استان ها است، گفت: آموزش حرفه ای نیروهای سازمانی در بخش پرسنلی از دیگر برنامه های سازمان است.
وی توانمند سازی مراکز صدا و سیمای استانها را از دیگر برنامه ها دانست و گفت: برای تاثیر گذاری بیشتر بر روی مخاطبین به دنبال ساختار شکنی و جایگزینی روشهای جدید و روز به روشهای سنتی در برنامه ها هستیم.
موسوی مقدم با تاکید بر اینکه رسانه ملی به عنوان وجدان بیدار عمومی و انعکاس دهنده نظر و خواسته های مردم است، گفت: رسانه ملی باید نیازهای مردم را منعکس و خواسته های اساسی جامعه را به گوش مسئولان برساند.
معاون امور مجلس و استانهای سازمان صدا و سیما مهمترین ابزار دشمن در جنگ نرم را رسانه ها عنوان کرد و اظهار داشت: در جنگ نرم با استفاده از رسانه ها و شبکه های ماهواره ای می خواهند بر علیه نظام جو سازی کنند.
با حضور معاون امور مجلس و استانهای سازمان صدا و سیما و مسئولان استان سمنان 9 پروژه صدا و سیمای مرکز سمنان به بهره برداری رسید و رمضانعلی شریفی فر به عنوان مدیر کل جدید صدا و سیمای مرکز سمنان معرفی شد.
نظر شما