پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ خرداد ۱۳۸۹، ۱۷:۲۶

سعیدی خواستار شد:

برخورد مسئولان با واردکنندگان ماشین آلات دست دوم

برخورد مسئولان با واردکنندگان ماشین آلات دست دوم

مدیر عامل هپکو گفت: ورود ماشین آلات دست دوم به داخل کشور موجب کاهش تولید محصولات داخلی شده و مسئولان برای جلوگیری از این موضوع باید هرچه سریع تر اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، لطف الله سعیدی عضو کمیته ماشین‌آلات خانه معدن ایران در گفتگو با خبرنگاران در حاشیه هفتمین نمایشگاه های عمران و صنعت ساختمان کیش با بیان این مطلب اجازه ورود ماشین آلات صنعتی دست دوم به داخل کشور را عاملی برای عدم پیشرفت ایران در تولید محصولات سنگین راه سازی دانست.

وی در ادامه اظهار داشت: رکود جهانی در ساخت و ساز موجب عرضه ماشین آلات صنعتی دست دوم و ورود آن به داخل کشور شده است اما مسئولان کشورمان باید بدانند که با ورود این محصولات، تولیدات داخلی را دچار خدشه می کنند چرا که وارد کردن محصولات خارجی به معنی باز ایستادن تولیدات داخلی است.

مدیرعامل شرکت هپکو افزود: دولت باید پیمانکارانی را که پروژه های عمرانی دولتی را در دست می گیرند موظف کند قسمتی از ماشین آلات خود را تعویض و ماشین های جدید و نو را جایگزین آن کنند تا با این اقدام علاوه بر کاهش آلودگی های ناشی از ماشین آلات فرسوده به فروش بیشتر محصولات داخلی نیز امیدوارتر شد.

سعیدی اذعان داشت: برخی از ماشین آلاتی که تولید داخلی برای آن وجود دارد با تعرفه 30 درصدی وارد کشور می شود اما سایر ماشین آلاتی که در داخل تولید ندارد فقط با پرداخت تعرفه گمرکی چهار درصد مجوز ورود به کشور را دریافت می کنند.

وی در ادامه یکی از مهم ترین مشکلات تولیدکنندگان در ایران نرخ بالای تسهیلات بانکی دانست و اضافه کرد: متاسفانه نرخ بالای تسهیلات بانکی توان رقابت را ازتولید کنندگان داخلی گرفته است وآنها نمی توانند با سایر تولیدکنندگان خارجی رقابت پایاپایی داشته باشند.
مدیرعامل شرکت تجهیزات سنگین هپکو در خصوص اقدامات این شرکت در زمینه تولید محصولات سنگین راه سازی و معدنی خاطرنشان کرد: شرکت هپکو درحال حاضر به عنوان بزرگترین تولیدکننده ماشین آلات صنعتی در داخل کشور و منطقه خاورمیانه مطرح است بطوری که سالانه سطح تولیدات ما به سه هزار ماشین راه سازی نیز می رسد.
 
کد خبر 1033736

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha