پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ بهمن ۱۳۸۸، ۱۱:۵۶

همزمان با ایام دهه فجر؛

شبکه آبرسانی شهر میگون نوسازی و اصلاح شد

شبکه آبرسانی شهر میگون نوسازی و اصلاح شد

استان تهران - خبر گزاری مهر: شبکه آبرسانی شهر میگون نوسازی و اصلاح شد تا اهالی این شهر در زمان اوج مصرف و فصول گرم با معضل کم آبی مواجه نشوند.

به گزارش خبرنگار مهر در میگون، به منظور رفع کاهش فشار آب به مناطق مرتفع در زمان پیک مصرف و فصول گرم سال، 650 متر شبکه آبی در شهر میگون اصلاح شد.

معاون مهندسی و توسعه شرکت آبفای شرق استان تهران چهارشنبه شب در مراسم افتتاح این شبکه آبرسانی میگون با اعلام این خبر افزود: در طرح تأسیسات آب شرب شهر میگون، مخزن دو هزار مترمکعبی "میگون نو" به عنوان مخزن اصلی، جهت ذخیره و توزیع آب این شهر در نظرگرفته شده است.

سید مجید صالحی یادآور شد: در سالهای اخیر و در همین راستا خط اصلی شبکه به قطر 300 میلیمتر و از جنس چدن داکتیل تا سه راهی میگون نو اجرا شده است.

این مسئول با اشاره به اصلاح شبکه این شهر با لوله های 200 میلیمتری چدن داکتیل در طول 400 متر اظهار داشت: در این پروژه احداث حوضچه و نصب شیرهای فشارشکن به تعداد سه عدد روی خط 300 میلیمتر مذکور منظور شده است.

وی بیان داشت: با اجرای حوضچه های فوق و بهره برداری از مسیرهای اجرا شده، مشکل آبرسانی به مناطق مرتفع در زمان اوج مصرف و فصول گرم سال رفع خواهد شد.

صالحی در پایان خاطرنشان کرد: زون بندی، تأمین فشار مناسب، جلوگیری از ترکیدگی های ناشی از فرسودگی لوله چدن و انشعابات گالوانیزه از فواید اصلاح و نوسازی شبکه آب شهری میگون است.

نواحی اوشان، فشم و میگون به ترتیب در ۲۰، ۲۵ و 30 کیلومتری شمال شرق تهران و در مسیر جاده لشگرک قرار دارند باغ های میوه بسیار و هوای معتدل آن در فصول گرم موجب می شود تا اغلب پایتخت نشینان، روستاهای این نواحی مانند آهار، شکراب، لالون، زایکون، گرماب دره را به عنوان تفرجگاه و مقصد مسافرتهای یکروزه برگزینند.

کد خبر 1034180

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha