پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ بهمن ۱۳۸۸، ۱۶:۱۰

در مازندران؛

ابتلا به آنفلوانزای نوع A با روند کاهشی مواجه بوده است

ابتلا به آنفلوانزای نوع A با روند کاهشی مواجه بوده است

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرگروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: میزان ابتلاء به ویروس اچ یک ان یک در مازندران روند کاهشی داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا پارسایی ظهر یکشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در ساری اظهار داشت: مراکز درمانی استان آمادگی کامل برای مقابله و نیز پیشگیری از موج بعدی بیماری آنفلوآنزای نوع A را دارند.   

وی خاطرنشان کرد: بیمارستانهای مازندران آمادگی پذیرش مبتلایان به این بیماری را دارند و در صورت نیاز بخش عمده ای از تختهای بیمارستانی استان به بیماران آنفلوآنزای نوع A اختصاص خواهد یافت.

پارسایی تصریح کرد:: تاکنون هشت نفر از شهروندان مازندرانی که در بین آنها کودکان شش‌ماهه تا افراد 65 ساله بودند، در اثر ابتلا به بیماری آنفلوانزا جان خود را از دست داده‌اند که تمامی این افراد، دچار ضعف سیستم ایمنی بدن بودند و 246 نفر در مازندران مبتلا به این بیماری شدند

وی با اشاره به روند کاهشی آنفلوآنزای نوع A در استان اظهار داشت: ارائه آموزش‌های مناسب و نیز رعایت مسائل بهداشتی توسط آحاد مردم موجب شد تا از انتشار این بیماری در موج قبلی در مازندران جلوگیری به عمل آید.

مدیر گروه مبارزه با بیماریهای در دانشگاه علوم پزشکی مازندران از شهروندان این استان خواست کماکان مسائل بهداشتی نظیر دست ندادن و روبوسی نکردن را رعایت کنند تا از انتشار این بیماری در موج بعدی بیماری آنفلوانزای نوع A در استان جلوگیری شود.

وی با اشاره به تعطیلات اخیر و سفرهای برون شهری تصریح کرد: با توجه به هوای سرد طی روزهای اخیر از مسافران و گردشگرانی که به مازندران سفر کرده‌اند درخواست می شود مسائل بهداشتی به طور کامل رعایت شود.

کد خبر 1034830

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha