پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۷ بهمن ۱۳۸۸، ۱۱:۰۰

خوش بین ها کمتر سرما می خورند!

خوش بین ها کمتر سرما می خورند!

محققان انگلیسی و آلمانی دریافتند که خوش بینی نه تنها استرس را کاهش می دهد بلکه سیستم ایمنی را در مقابل ویروسهای سرماخوردگی تقویت می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان دانشگاه هامبورگ و روهامپتون در این خصوص توضیح دادند: "مطالعات بسیاری نشان داده اند که استرس سیستم ایمنی را آسیب پذیر کرده و بنابراین افراد استرسی بیشتر در معرض ابتلا به بیماریهای مختلف قرار دارند. ما در این تحقیقات جدید می خواستیم بدانیم که آیا با اجرای عادات مثبت در زندگی مثل خوش بینی می توان خطر بیمار شدن را کاهش داد."

این محققان به منظور پاسخگویی به این پرسش 43 دانشجوی دختر و 37 دانشجوی پسر با سن متوسط 23 سال را انتخاب کردند و آنها را در دو گروه خوش بین ها و بدبین ها قرار دادند. 

براساس گزارش آنسا، این 80 دانشجو قبل، در طول و پس از یک دوره از امتحانات دانشگاهی تحت کنترل قرار گرفتند. نتایج این تحقیقات نشان داد که گروه خوش بینها نه تنها استرس کمتری نسبت به بدبین ها داشتند بلکه کمتر از آنها نیز علائم سرماخوردگی (گرفتگی بینی، سرفه، التهاب گلو و ...) را نشان دادند.

این دانشمندان افزودند: "درحالی که خوش بین ها بر روی درسها و امتحانات خود تمرکز کرده بودند، بدبین ها مجبور بودند برای گذارندن امتحانات تلاش بیشتری کنند و از استرس زیاد و ابتلا به بیماریهای ویروسی مثل سرماخوردگی رنج ببرند."

کد خبر 1035303

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha