پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ بهمن ۱۳۸۸، ۱۵:۵۹

شکایت باشگاه استقلال اهواز از پیکان

شکایت باشگاه استقلال اهواز از پیکان

معاون ورزشی باشگاه استقلال اهواز از شکایت این باشگاه نسبت به اتهامات مطرح شده از سوی باشگاه پیکان قزوین در خصوص بحث تست دوپینگ از بازیکنان این تیم خبر داد.

عبدالحمید رمضانی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: متاسفانه از ابتدای سال جاری تیم‌هایی مانند سایپا، استیل آذین، ذوب آهن و چند تیم دیگر، پیش از دیدار با ما بحث گرفتن تست دوپینگ از بازیکنان ما را مطرح کردند، موضوعی که به نوعی باهدف تخریب روحی - روانی بازیکنان ما مطرح شد.

وی با بیان اینکه احساس ما این است این مباحث از سوی رقیب اصلی ما مطرح شده و تیم‌ها به گرفتن دوپینگ از ما تحریک می شوند، اظهار داشت: بارها اعلام کرده ایم مسئولان کمیته ضد دوپینگ هر زمان که می خواهند برای گرفتن تست از بازیکنان ما در تمرینات و مسابقات حاضر شوند که تاکنون هم 3 نمونه گرفته شده از بازیکنان ما منفی اعلام شده است که این نشان دهنده سالم بودن بازیکنان و تیم ما است.

معاون ورزشی باشگاه استقلال اهواز افزود: متاسفانه وظیفه هیچ تیمی نیست که در رسانه‌ها خواستار گرفتن تست دوپینگ از تیم دیگری شود و به نوعی برای مسئولان سازمان لیگ یا کمیته ضد دوپینگ فدراسیون فوتبال تعیین تکلیف کند، به همین دلیل وظیفه خود می دانیم برای دفاع از بازیکنان و شخصیت باشگاه خود از باشگاه پیکان به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کنیم.

رمضانی همچنین خاطرنشان کرد: انتظار ما از کمیته انضباطی این است که درکنار رسیدگی به مباحث مربوط به منشور اخلاقی،  با این نوع تخلفات و اتهام زدن‌های بی پایه و اساس به تیم‌های دیگر هم برخورد جدی کند تا شاهد نباشیم باشگاه‌ها با بیان این مطالب به تخریب وضعیت روحی - روانی بازیکنان تیم حریف بپردازند.

چندی پیش احمد هاشمیان رئیس کمیته پزشکی و ضد دوپینگ فدراسیون فوتبال در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد اینکه آیا با باشگاه‌هایی که قصد دارند با رسانه ای کردن آزمایش دوپینگ از تیم مقابل، جو منفی را در فوتبال ایجاد کنند، برخورد نمی کند؟ گفت: درحال حاضر در فاز فرهنگ سازی و اطلاع رسانی هستیم اما اگر با توجه به تلاش‌های ما، همچنان شاهد این مسائل باشیم، حتما با هماهنگی کمیته انضباطی با متخفان برخورد خواهیم کرد.

کد خبر 1035556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha