عباس مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان از ناتوانی ابزارهای فیزیکی برای پاسخگویی در زمینه نظارت سخن گفت و اظهار داشت: باید به سمت ابزارهای روز دنیا حرکت کنیم که در این راستا مدیریت کنترل الکترونیکی برای سال آینده در نظر گرفته شده است.
وی گفت: 75 درصد سیستم تاکسیرانی شهر همدان به صورت مبدأ- مقصدی است که با نصب سیستم الکترونیکی AVL کاملاً قابل کنترل میشود و راننده تاکسی در زمینه زمان ورود، پیمایش در مسیر، زمان خروج و توقفها، قابل کنترل و مدیریت است.
مرادی تصریح کرد: برای اجرای این طرح در سال آینده ردیف بودجهای در نظر گرفته شده است که قسمی را به صورت یارانه از مجموعه ادارات مافوق خود و قسمی را رانندگان تاکسی میدهند تا سازمان به سیستم الکترونیکی تجهیز شود.
وی ادامه داد: اجرای این طرح در فاز اول برای تجهیز یک هزار دستگاه خودرو حداقل 400 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.
نظر شما