فتح الله نژاد زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان با اشاره به موقعیت نا مطلوب مس کرمان در لیگ برتر اظهار داشت: با توجه به لزوم ارتقاء مس در جدول لیگ برتر و خارج شدن از رده پایین جدول لیگ برتر جذب حداکثر امتیاز در بازیهای باقیمانده حائز اهمیت است.
وی افزود: مس کرمان در حال حاضر نیاز به بالا رفتن روحیه بازیکنان و ترمیم وضعیت روحی تیمی دارد که با انگیزه در بازیهای حاضر شوند چون در تمام بازیهای باید حداکثر امتیاز را کسب کنیم.
نژاد زمانی عنوان کرد: هدف اول مس در سال جاری حفظ تیم در لیگ برتر کشور است اما در گام بعد به کسب نتایج مطلوب در آسیا می اندیشیم.
نژاد زمانی خاطرنشان کرد: باید با استفاده بهینه از تواناییهای تیم بهترین نتایج را کسب کنیم زیرا هر یک امتیاز در سرنوشت مس در پایان لیگ موثر است.
وی افزود: کادر فنی باید نقاط ضعف تیم را با کار بیشتر رفع کند چون در بازیهای گذشته به رغم پنج گل زده مس نتوانستیم سه امتیاز بازیها را کسب کنیم و به دلیل عدم کسب نتیجه موقعیت تیم در جدول به خطر افتاد.
وی در خصوص جذب بازیکن در تیم نیز گفت: طبق نظر کادر فنی در حال مذاکره با چند بازیکن خارجی هستیم که در صورت صلاح دید جذب خواهند شد.
نظر شما