پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ بهمن ۱۳۸۸، ۱۳:۲۹

روحانی نژاد خبر داد:

بومی سازی برنامه های فرهنگی استانها در دستور کار سازمان تبلیغات

بومی سازی برنامه های فرهنگی استانها در دستور کار سازمان تبلیغات

شیراز - خبرگزاری مهر: معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور از بومی سازی برنامه های فرهنگی در استانها به عنوان یکی از دستورهای این سازمان یاد کرد که هم اکنون در حال پیگیری و اجراست.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، حجت الاسلام حسین روحانی نژاد ظهر چهارشنبه در نشستی خبری افزود: بومی سازی برنامه های فرهنگی در استانها گامی بزرگ به شمار می رود که این سازمان طی مدت اخیر برداشته و در سفرهایی که به استانها صورت می گیرد این برنامه ها نیز مورد بررسی قرار گرفته و چنانچه در آنها توفیقی دیده شده مورد تقویت قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به برنامه های مختلف سازمان تبلیغات اسلامی برای سال آینده نیز بیان کرد: این سازمان علاوه بر برنامه های روزمره ای که برای خود پیش بینی کرده و در سال آینده آنها را همچنان دنبال می کند برنامه ریزی هایی نیز در حوزه های دیگر نظیر حوزه IT، آموزش و پژوهش، تغذیه فکری و فرهنگی شبکه تبلیغ و مداحان و... به صورت ویژه نیز پیگیری می شود.

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه این نشست در پاسخ به سئوال خبرنگاری که در مورد مسائل و مشکلات حوزه اعزام مبلغ که از سوی چند بخش نظیر سازمان تبلیغات، اوقاف، حوزه های علمیه و... صورت می گیرد گفت: هماهنگی و هم افزایی یکی از ضرورتهایی بوده که باید در نهادهای مختلف دنبال شود و در مورد اعزام مبلغان نیز سازمان تبلیغات در حقیقت محصول حوزه های علمیه را مورد استفاده قرار می دهد و تعلیم و تربیت آنها به عهده حوزه های علمیه است.

حجت الاسلام روحانی نژاد اضافه کرد: طبیعی است که شورای مدیریت حوزه علمیه نیز شرایط امروز را به خوبی درک کرده و باید متناسب با شرایط حاضر مبلغان را تربیت کند که البته در این راستا گامهای بلند و خوبی نیز برداشته شده است.

وی خاطرنشان کرد: در مورد اعزام نیز که از مبادی مختلف صورت می گیرد امری خوب به شمار می رود که باعث ایجاد رقابت می شود البته سازمان تبلیغات نیز برای آن دسته از مبلغانی که تحصیلات خود را به اتمام رسانده و در امور نظیر امام جماعت و.. در مناطق مستقر شده و فعالیت می کنند بر اساس آنچه مناسب هر منطقه است دوره های آموزشی ضمن خدمت را در طول سال برگزار می کند.

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگاری که در خصوص حضور سازمان تبلیغات در حوزه های مختلف IT پرسید بیان کرد: این حوزه مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و سازمان تبلیغات نیز طی مدت بسترهای لازم برای حضور در این بخش را فراهم کرده و مورد استفاده قرار داده است.

حجت الاسلام روحانی نژاد از موسسه تبیان به عنوان یکی از دستاوردها و زمینه های فعالیتی سازمان در حوزه های IT و فضای مجازی یاد کرد و افزود: این موسسه روزانه بین 700 تا 800 هزار مراجعه کننده دارد که بخشی از آنها افراد عضو هستند و بدین ترتیب سازمان تبلیغات بسترهای این امر را فراهم کرده است.

وی در پاسخ به سئوال دیگری در خصوص حضور نهادهای فرهنگی در حوزه های شبکه های تلویزیونی و ماهوراه ای نیز بیان کرد: بر اساس آنچه در اخبار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران منتشر شد هر شبکه ملی کشورها حدود 100 رقیب دارد و این در مورد شبکه ملی کشور به حدود دو هزار و 800 رقیب رسیده است که با زبانهای فارسی و غیر فارسی فعالیت دارند که ممکن است برخی از آنها در داخل کشور قابل دسترسی نباشد اما در فضا سازی علیه انقلاب نقش و فعالیت دارند اما در عین حال دیده می شود که انقلاب به سرعت و شتاب مناسبی در سراسر دنیا منتشر شده و علاقمندی ملتهای مختلف نسبت به انقلاب نیز روزافزون است و حتی عدم تاثیرگذار آن شبکه ها را در داخل کشور نیز در راهپیمایی عظیم مردمی در روز 22 بهمن قابل مشاهده است که چنین شبکه ها اثر بخشی در مردم نداشته است.

کد خبر 1036139

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha