به گزارش خبرنگار مهر در خوی، هازاما کانپی ورزشکار دونده ژاپنی که شب گذشته از مرز بازرگان وارد شهرستان ماکو شد در گفتگو با خبرنگاران هدف از دویدن دور دنیا را ترویج دوستی و محبت بین مردم و مشاهده نقاط مختلف جهان و دیدار با مردم کشورها و قاره ها اعلام کرد.
وی ادامه داد: دویدن به دور دنیا را از 17 دسامبر 2008 از ژاپن آغاز کرده ام و در این مدت از آمریکا، فرانسه، بلژیک، هلند، آلمان، چک، مجارستان، صربستان، بلغارستان و ترکیه گذشته ام.
کانپی مردم ایران را بسیار خونگرم و مهمان نواز دانست و بیان داشت: برخلاف تبلیغات منفی علیه جمهوری اسلامی ایران در کشورهای اروپایی امروز اهالی شهر ماکو و مرزبانان ایران از من به گرمی و با احترام و محبت بسیار استقبال کردند.
هازاما کانپی بعد از جمهوری اسلامی از طریق خاک ترکمنستان، ازبکستان، قزاقستان و چین وارد ژاپن خواهد شد.
سفر این دونده ژاپنی 2.5 سال طول می کشد و در این مدت مسافتی به طول 36 هزار کیلومتر را خواهد دوید.
وی که 60 سال سن دارد یکی از کمدین های موفق کشور ژاپن است.
نظر شما