به گزارش خبرگزاری مهر، دیلی تلگراف در گزارشی اعلام کرد که بیش از هزار نظامی بریتانیایی از سال 2006 تاکنون در جریان درگیریها در افغانستان از جراحات وارده بر بدن خود رنج می برند.
این درحالیست که وزارت دفاع انگلیس در آخرین گزارشهای خود اعلام کرده است که حدود 168 نظامی بریتانیایی در جریان درگیریها در افغانستان در سال 2009 مجروح شدند.
دیلی تلگراف در ادامه می نویسد: از این 168 نظامی مجروح دستکم 84 نفر از صدمات وارده بر ساق پا و دست خود رنج می برند.
همچنین سال گذشته به عنوان مرگبارترین سال برای نظامیان انگلیسی در افغانستان عنوان شد، چنانچه بسیاری از رسانه ها از کشته شدن 109 نفر در این جنگ خبر داده اند که این ارقام دو برابر آمارهای اعلام شده در سال قبل از آن است.
در همین حال دولت انگلیس اعلام کرده است که در ژانویه سال جاری 47 نظامی در افغانستان زخمی شدند که این رقم بیش از نصف رقم اعلام شده در سال 2006 است.
آمارهای رسمی نشان می دهد که نظامیان با خطرات جدی از سوی طالبان مواجه اند که می توان گفت استفاده شبه نظامیان از تجهیزات انفجاری عامل 80 درصد صدمات وارده بر بدن نیروهای انگلیسی و دلیل مرگ بسیاری از نظامیان است.
همچنین افزایش کشته شدگان انگلیس در افغانستان انتقادهای زیادی را متوجه دولت "گوردون براون" نخست وزیر این کشور کرده و منتقدان وی خواستار خروج نیروهای انگلیسی از افغانستان شده اند.
نظر شما