رئیس هیئت ووشو مازندران در گفتگو با خبرنگار ورزشی مهر در ساری اظهار داشت: علی دهقان و ملیحه فضلی به ترتیب در اوزان منفی 65 کیلوگرم و منفی 70 کیلوگرم به عنوان دو ووشو کار مازندرانی در بخش ساندا به میدان می روند.
علی رمضانی افزود: در این مسابقات تیم ملی ووشو کشورمان با 9 ورزشکار که پنج ورزشکار آن مرد و بقیه زن هستند طی روزهای 12 تا 15 شهریور89 در شهر هنریا چین با حریفان رقابت می کنند.
وی در خصوص این مسابقات گفت: پنجمین دوره رقابتهای جهانی چین در دو بخش تالو یا اجرای فرم و ساندا یا مبارزه با حضور برترینهای دنیا برگزار می شود.
رمضانی بیان داشت: دهقان و فضلی دو ووشوکار و از قهرمانان برتر کشورمان هستند که با توجه به تجربه و حضور چندین ساله ای که در تیم ملی دارند و در اردوهای آمادگی با توجه به تمرینات خوب شان تا حدود زیادی اساس مدال آوری دارند.
نظر شما