پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ اسفند ۱۳۸۸، ۱۵:۱۲

هفتمین حکم وزیر علوم برای ریاست دانشگاهها/ 18 سرپرست در راس دانشگاهها

هفتمین حکم وزیر علوم برای ریاست دانشگاهها/ 18 سرپرست در راس دانشگاهها

کامران دانشجو پس از انتصاب روسای دانشگاههای محقق اردبیلی، تربیت معلم، مجتمع آموزش عالی نیشابور، صنعتی اصفهان، پیام نور، کردستان، سرپرست دانشگاه شیراز را نیز تعیین کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران دانشجو وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی محمد موذنی را به عنوان سرپرست دانشگاه شیراز منصوب کرد. بدین ترتیب دانشگاه شیراز به نوعی هجدهمین دانشگاه کشور است که در راس خود سرپرست خواهد دید. سرپرستان دانشگاهها پس از مدتی با معرفی وزیر علوم به شورای عالی انقلاب فرهنگی و تایید این شوا حکم ریاست خود را دریافت می کنند.

محمد مهدی صادقی رئیس پیشین دانشگاه شیراز تابستان سال جاری در اعتراض به عدم هماهنگی مسئولان استانی با این دانشگاه طی حوادث پس از انتخابات از سمت خود استعفا کده بود که بعد از مدتی از تصمیم خود صرف نظر کرد.

در حکم انتصاب محمد موذنی ضمن اشاره به لزوم جلب مشارکت مسئولین استان و بهرمندی از تجارب اعضای هیئت علمی دانشگاه شیراز بر ضرورت حفظ بیت المال و صرفه جویی در هزینه های غیرضروری و تقویت نظم و انضباط و رعایت مقررات مالی تاکید شده است.

محمد موذنی عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز بوده و پیش از این مسئولیت معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه را برعهده داشته است.

کد خبر 1038125

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha