پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ اسفند ۱۳۸۸، ۱۲:۱۰

پیشنهاد 25 طرح فرهنگی برای سفر سوم هیئت دولت به خراسان جنوبی

بیرجند - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: با توجه به اینکه سومین دور سفرهای ریاست جمهوری رویکرد فرهنگی است، 25 طرح فرهنگی جهت توسعه فرهنگی استان پیشنهاد می شود.

محمد مطهری ‌فر در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند، اظهار داشت: طرحهای فرهنگی استان شامل احداث اماکن فرهنگی(کتابخانه ها)، توسعه و تقویت فعالیت های مساجد، توسعه و تقویت فعالیت ها قرآنی و توسعه و تکمیل اماکن فرهنگی است.

وی احداث کتابخانه دیجیتال در مرکز استان به بخش الکترونیک با اعتبار 30 میلیارد ریال، احداث کتابخانه های عمومی استاندارد و سالن اجتماعات در شش شهرستان با اعتبار 50 میلیارد ریال، تعمیر و تجهیز کتابخانه ها و سالنهای مطالعه قدیمی با اعتبار سه میلیارد ریال، کتابخانه مرکزی با اعتبار 50 میلیارد ریال و احداث کتابخانه روستایی با اعتبار 10 میلیارد ریال از جمله پیشنهادات در بخش اماکن فرهنگی است.

مطهری ‌فر به ارائه طرح های فرهنگی در راستای توسعه و تقویت فعالیت های مساجد استان اشاره کرد و بیان داشت: در این راستا اجرای طرح سفیر (مبلغان روستایی) با محوریت دبیرخانه کانونهای مساجد با 2.5 میلیون ریال و طرح شبکه جامعه کانون های مساجد و گسترش شبکه نرم افزاری برای 150 کانون با اعتبار 2.5 میلیون ریال پیشنهاد می شود.

وی مجتمعهای فرهنگی، احداث پژوهشکده فرهنگی هنری در مرکز استان، برگزاری کارگاههای آموزشی، نویسندگی، کارگردانی و..، راه اندازی رشته های تبلیغات، بازاریابی، روزنامه نگاری و چاپ، بهینه سازی سالن سینما، ایجاد خانه تئاتر در استان و شهرستانها، راه اندازی و ساماندهی فضای مجازی ورسانه ای استان، راه اندازی شرکت تعاونی تهیه و توزیع جراید دراستان و احداث ساختمان انجمن سینمای جوان را از جمله پیشنهادات در راستای توسعه و تکمیل اماکن فرهنگی برشمرد.

مطهری ‌فر همچنین به درخواست های ارائه شده توسط حوزه هنری استان اشاره کرد و ادامه داد: تاسیس فرهنگسرای هنر، تاسیس مجتمع کارگاهی حوزه هنری استان، تاسیس پژوهشگاه هنر و اندیشه اسلامی، تاسیس کتابخانه تخصصی هنر، تاسیس بنیاد فرهنگی ادبی ابن حسام خوسفی و تکمیل مجتمع فرهنگی و هنری خوسف از جمله این پیشنهادات است.

وی در ادامه با اشاره به مصوبات دور دوم هیئت دولت به خراسان جنوبی، تصریح کرد: راه اندازی پردیس سینمایی و تالار بزرگ تئاتر شهر که کار مطلعاتی آن انجام و در دست اجراست، از مصوبات سفرهای دور قبل بوده است.

مطهری ‌فر ابلاغ کمکهای فرهنگی به استان را نیز از مصوبات دور دوم سفر به استان عنوان کرد و بیان داشت: در این راستا 300 میلیون تومان مصوب و کل این مبلغ تاکنون تخصیص داده شده است.

وی در پاسخ به این سئوال که برای مطالعه و احداث تالار بزرگ بیرجند که جزء مصوبات دور دوم سفرهای استانی هیئت دولت در سال 1386بوده تاکنون چه اقداماتی از سوی آن مجموعه صورت گرفته است، گفت: با پیگیری‌ های به عمل آمده از سوی دفتر طرح ‌های عمرانی اداره ‌کل مطالعات مرحله اول و دوم پروژه تالار بزرگ بیرجند که پروژه ملی به حساب می ‌آید با اعتباری بیش از 700 میلیون ریال در سال جاری از سوی وزارتخانه متبوع در حال انجام است.

سرپرست اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی ادامه داد: زمین این پروژه نیز در اراضی پادگان بیرجند با سازمان مسکن و شهرسازی مبادله شده است.

مطهری فر در پایان با بیان اینکه بودجه اختصاص یافته برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و هنری که از مصوبات هیئت دولت در دور دوم سفرهای استانی در سال 86 بوده مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون ریال بوده است، یادآور شد: 100 درصد این مبلغ صرف امور و فعالیت‌های مختلف فرهنگی و هنری در سطح استان شده است.

کد خبر 1038715

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha