به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی گلشنی با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه در حال حاضر 500 پل عابر پیاده در تهران وجود دارد اظهار داشت: پلهایی که تا پایان سال مکانیزه خواهند شد عمدتا احداثی بوده و تنها دو مورد از آنها در گذشته احداث شده و به مکانیزه تبدیل خواهد شد.
وی افزود: پل های عابر پیاده مکانیزه که تا پایان سال مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت در تجریش ، جوانه مهران در منطقه 19 ، نعمت آباد واقع در مرز مناطق 17 ، 18 و 19 و ایستگاه الهادی واقع در خط یک بی آر تی احداث خواهد شد همچنین یک پل عابر پیاده به صورت آسانسوری در بلوار فرحزادی مقابل بازار تره بار احداث می شود.
معاون فنی و مهندسی سازمان زیبا سازی ادامه داد: بخش هایی از پل عابر پیاده سید خندان و همچنین پل عابر پیاده میدان صنعت نیز که در گذشته و به صورت عادی احداث شده به مکانیزه تبدیل خواهد شد.
گلشنی در خصوص پل عابر سیدخندان گفت: تردد و حرکت شهروندان در محدوده سید خندان بسیار پیچیده و مختلف است و پل موجود با توجه به این حرکات و دسترسی راحت تر آنها احداث شده است اما تمامی بخش های آن قابلیت تبدیل شدن به مکانیزه را نداشته و تنها 6 یونیت مکانیزه در آن احداث می شود که این بخش ها بر اساس آمار بالای تردد شهروندان انتخاب شده است.
وی از مکانیزه کردن دو پل عابر پیاده دیگر در تعطیلات نوروز خبر داد و خاطرنشان ساخت: دو پل محور انقلاب واقع در تقاطع آیت ا... مدنی و همچنین تقاطع لاله زار که در گذشته احداث شده ، به دلیل تردد بالای شهروندان در نوروز و ایام تعطیل مکانیزه خواهد شد.
نظر شما