پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ اسفند ۱۳۸۸، ۱۰:۱۶

اولین نگارخانه فردیس کرج به بهره برداری رسید

اولین نگارخانه فردیس کرج به بهره برداری رسید

استان تهران - خبرگزاری مهر: اولین نگارخانه فردیس کرج به همت شهرداری منطقه 3 کرج به بهره برداری رسید.

به گزارش  خبرنگار مهر در کرج ، شهردار منطقه 3 کرج شامگاه سه شنبه در مراسم افتتاح این نگارخانه اظهار داشت: این نگارخانه در جهت معرفی جوانان هنرمند و برگزاری نمایشگاه ها برای ارائه دستاوردهای هنرمندان فعال در منطقه 450 هزار نفری فردیس کرج راه اندازی شده است.

احیا عباسی افزود: نگارخانه فردیس در زمینی به مساحت 200 مترمربع و با 300 میلیون ریال اعتبار در مقابل نیروگاه منتظر قائم فردیس به بهره برداری رسید.

وی یادآور شد: طی 30 سال پس از انقلاب اسلامی هنرمندان ایرانی توانستند به اوج قله‌های ترقی در هنر نائل آیند.

عباسی اضافه کرد: افتتاح این نگارخانه دریچه‌ای جدید بر تعامل فرهنگی و هنری کلانشهر کرج خواهد گشود و چنین مراکزی که نقشی موثر و ارزنده در معرفی هنر ارزشی ایران دارند باید گسترش یابند.

وی با بیان اینکه زبان هنر در روزگار کنونی یکی از مهمترین عوامل اشاعه فرهنگ است، گسترش چنین مراکزی را گامی مهم در معرفی هنر فاخر ایران دانست و اظهار داشت: فردیس کرج یکی از مناطقی است که هنرمندان بخشهای مختلف را در خود جای داده است و امیدواریم با گشایش این نگارخانه بتوانیم خدمات مورد توجه هنرمندان شهرمان را ارائه دهیم.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون به خاطر نبود یک نگارخانه مناسب هنرمندان این منطقه مجبور بوده اند جهت نمایش آثار خود به مناطق دیگر و حتی تهران مراجعه کنند.

شهردار منطقه 3 کرج گفت: هنرمندان می‌توانند برای نمایش آثار خود به واحد روابط عمومی شهرداری منطقه مراجعه و نسبت به هماهنگی و همکاری جهت استفاده نگارخانه مراجعه کنند.

عباسی یادآور شد: اولین نمایشگاه عکس تلاشنامه شهرداری منطقه سه کرج در نگارخانه فردیس برپا شد.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه تلاش پرسنل شهرداری به صورت بصری برای مردم و مسئولان بیان کرد.

عباسی ارائه زشتی و زیبایی ها و گسترش فرهنگ شهرنشینی و شهروندی را از دیگر اهداف این نمایشگاه ذکر کرد.

شهرداری منطقه سه کرج حدود 300 هزار نفر جمعیت تحت پوشش خدمات شهری دارد.

کد خبر 1040173

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha