به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، جلال منکرسی صبح چهارشنبه در نشست فرمانداران استان اظهار داشت: در کشورهای لیبرالیستی و به ظاهر دمکراسی بحث حاکمیت افراد بر افراد دیگر رواج دارد اما در جمهوری اسلامی بحث حاکم و محکوم نیست، بلکه خدمتگزاری صادقانه به مردم مطرح است.
وی افزود: در نظام مقدس جمهوری اسلامی مدیری نباید خود را برتر و آقای مردم بداند، زیرا در این نظام بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها فرموده اند که ما خدمتگزار مردم هستیم، بنابراین مدیران و مسئولان استان همواره باید در این جهت حرکت نمایند.
منکرسی با اشاره به این مطلب که هرکس پرهیزکارتر و متقی تر باشد نزد خداوند متعال گرامی تر خواهد بود، اظهار داشت: کسی که متقی و پرهیزکار باشد بر امیال نفسانی خود غلبه خواهد کرد و چنین فردی قادر به مدیریت اجتماعی خواهد بود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه ادامه داد: مدیران و مسولین در نظام مقدس جمهوری اسلامی باید نسبت به آموزه های دینی متقی باشند و نسبت به مبانی دولت متعهد و همچنین کار آمدی لازم را برای انجام کارها و خدمتگزاری گسترده تر به مردم را نیز دارا باشند.
منکرسی در ادامه با اشاره به تهاجم نرم استکبار جهانی علیه ایران اسلامی، بیان داشت: در حال حاضر استکبار جهانی امکانات و منابع مالی خود را در قالب تهاجم و شبیخون فرهنگی بکار گرفته و با توزیع داروهای روان گردان، مشروبات الکلی، ماهواره و فیلم های مستهجن قصد جلوگیری از حرکت کشور به سمت علم و پیشرفت را دارد.
وی اظهار داشت: باید با تمامی امکانات به مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن رفت و با تدوین برنامه ها نسبت به خنثی سازی اقدامات و ترفندهای دشمنان اقدام کرد.
منکرسی از فرمانداران خواست که با مردم ارتباط گسترده ای داشته باشند و با آگاهی از مشکلات موجود، در جهت رفع مشکلات مردم اقدام نمایند.
وی برخورد با ارازل و اوباش را از وظایف مهم فرمانداران برشمرد و گفت: در بحث برخورد با افراد خاطی باید با غیرت الهی ورود پیدا نمائیم تا امنیت بیش از پیش در جامعه محقق شود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه خاطر نشان کرد: ایجاد رعب و وحشت از هیچ کس پذیرفتنی نیست، لذا نیروی انتظامی استان باید قاطعانه با بی نظمی و ایجاد رعب و وحشت در جامعه مقابله کند.
نظر شما