خبرگزاری مهر- گروه موسیقی: این کتاب موسیقی را از بنیان مورد مطالعه قرار میدهد و رابطه آن را با رشد جسمی بشر و استعداد تکلم انسان روشن میکند.
در مقدمهای که از سوی مترجم نوشته شده است میخوانیم: موسیقی و زبان دو موجود توأمانند که حیاتشان به یکدیگر وابسته است. این پیوند ازلی است و تا بخشی از راه را طی کنند همسفرند. آنگاه در نیمه راه مفارقت میکنند. از این ایستگاه است که فلاسفه را یارای روی گرداندن از موسیقی نیست.
وی میافزاید: علم نوین بیوموزیکولوژی با پیوند مستمری که با علوم دیگر دارد در این موضوع بحث میکند که ریشههای موسیقی کجاست و در کدام قله باید دنبال این چشمه جوشان گشت.
مسائل مورد بحث در این کتاب شاید در آغاز برای خواننده آمیخته با ابهام، ایهام و اوهام باشد ولی خوانندگان حرفهای را جذب خواهد کرد و به سوالات زیادی از جمله اینکه "چرا باید به موسیقی روی کرد؟" و "ریشههای آن کجاست؟" پاسخ خواهد گفت.
کتاب "ریشههای موسیقی" از شش فصل تشکیل شده است که عناوین آنها عبارت است از "آغاز"، "ارتباط صوتی میان حیوانات"، "موسیقی، زبان و تکامل بشر"، "انگارههایی در باب جوهر موسیقی"، "کمال در موسیقی" و "پایان آغاز".
نظر شما