به گزارش خبرنگار مهر در بابل، سیف الله علی نیا شامگاه چهارشنبه در مراسم روز مهندسی در شهرستان بابل افزود: مهندسی خلاقیت، زایش، ساختن و سازندگی، پویایی و نشاط است.
علی نیا خاطرنشان کرد: خلاقیتهایی که در حوزه مهندسی اتفاق افتاد همه رشتهها را تحت الشعاع وابسته به خود ساخته و تاثیر علم مهندسی در توسعه بخش کشاورزی، پزشکی، صنعت، مسکن، آموزش و حتی مسایل امنیتی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی متاثر از فعالیت این حوزه است.
وی بیان داشت: سازمان نظام مهندسی استان با بیش از 10 هزار عضو به عنوان یکی از موثرترین و بزرگترین نهادهای حرفهای استان میتواند با بهکارگیری دانش مهندسی و حسن ارائه خدمات فنی نقش بسزایی در حفظ سرمایههای ملی داشته باشد.
وی ادامه داد: ساخت و ساز کنونی در کشور دارای عدم انسجام بوده و در بین عوامل موثر در این بخش میتوان از نیروی انسانی، دانش فنی، توانمندیهای اقلیمی، زیبایی شناسی و مصالح و سرمایه نام برد که لازم است ارگانهای ذیربط با همکاری سازمان نظام مهندسی شرایط مناسبی برای تربیت نیروی انسانی، استانداردسازی مصالح و جهت دهی سرمایه فراهم کنند.
نائب رئیس نظام مهندسی مازندران تصریح کرد: برخورداری از ارزشهای انسانی و اخلاق مهندسی میتواند برای مهندسان آرامش خاطر و رضایت باطن و در نهایت برای مردم شادی بیافریند که آرزوی هر انسانی در جامعه است.
وی بیان داشت: از جمله رشتههای مهندسی که تحت عنوان رشتههای هفت گانه در قالب سازمان نظام مهندسی ساختمان استان فعالیت میکند رشتههای عمران، تاسیسات برقی و مکانیکی، معماری، نقشهبرداری و شهرسازی و ترافیک است که با یک فعالیت وسیع و هماهنگ مسئولیت هرگونه ساخت و ساز را در استان پیگیری میکند.
علینیا گفت: ارتباط مناسب توام با ارزش نهادن و احترام به کارگران و نیروهای فنی ساختمان میتواند به این قشر زحمتکش هویت و مسئولیت دهد تا بتوان این تعهد سنگین را به نسبت واقعی تقسیم کرد.
نائب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران افزود: با مقایسهای کوتاه میتوان دریافت که مهندسی ایران دچار سرشکستگی شده که باید برای رهایی آن تدبیر شود و سیمای شهری مناسب برای فرزندان خویش خلق کرد.
نظر شما