پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ مرداد ۱۳۸۳، ۱۵:۰۲

در نشست خبري امروز مطرح شد:

موزه نت ايران راه اندازي مي شود

موزه نت ايران ، از فردا به همت دكتر " شاهين فرهت" آغاز به كار مي كند.

به گزارش خبرنگار موسيقي "مهر"، در نشست خبري كه امروز با حضور مديران مركز موسيقي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، در تالار وحدت برگزار شد، " محمد حسين همافر" رئيس مركز موسيقي با بيان اين مطلب افزود: ما با ايشان مذاكراتي داشتيم كه سرانجام به نتيجه رسيد. در صدد هستيم كه امكانات پيشنهادي ايشان را هرچه زودتر خريداري كنيم و از فردا اين كار را آغاز مي كنيم.
وي در ابتداي اين برنامه، از امانت داري خبرنگاران و همچنين همكاري آنها در ماه هاي اول ورودش به مركز موسيقي  تشكركرد و افزود: از تمامي خبرنگاران، خصوصا آنهايي كه در حوزه موسيقي فعاليت مي كنند، مي خواهم كه كمتر به حواشي بپردازند. موسيقي در ايران به اندازه  كافي مشكل دارد. من سعي كرده ام كه در فضاي كلي مركز موسيقي تغييري ندهم بلكه اگر تغييري صورت مي گيرد، در نگرش ها و بينش ها باشد.
وي درمورد ارزيابي كلي اش از روند و پيشرفت فعاليت ها، ادامه داد: در طول اين چندماهي  كه مديريت مركز موسيقي را به عهده داشته ام،بيش از 600 ديدار با هنرمندان موسيقي و مديران توليد داشته ام. قرار شده است كه ما سه كار را هم زمان در برنامه فعاليت هايمان فرض كنيم. در ابتدا " مطالعه طرح جامع مركز موسيقي" ،" ديدن افق پنج ساله موسيقي ايران" و " نظر سنجي موسيقي كشور".ما مي خواهيم كه فلسفه وجودي هر فعاليتي را بدانيم، نه اينكه تنها آن را اجرا كرده باشيم.
" همافر" در مورد تاخير در صدور مجوز كنسرت ها گفت: تا به حال گردش كار مدون نبوده است، اما از اين پس ما به گروه هاي شركت كننده،ماكزيمم زماني را كه براي اخذ مجوز ، معطل خواهند شد اعلام مي كنيم تا آنها براي تبليغات و برنامه ريزي زمان كافي داشته باشند. 
در ادامه اين نشست" همافر" در پاسخ به يكي از خبرنگاران درمورد دلايل صادر نشدن مجوز بعضي از آلبوم هاي موسيقي گفت: در حال حاضر و برطبق گفته صريح قانون اساسي ، ما متولي صدور مجوز هستيم.به هرحال هر مجموعه اي خط قرمزهايي دارد كه نمي تواند آنها را ناديده بگيرد، گاهي اين خط قرمز ها از سوي فرد تعيين مي شود و گاهي عرف جامعه آنها را تعريف مي كند.ما موظفيم كه صداي ملي ايران را به گوش مخاطبان برسانيم. همانطور كه اين موضوع در سينماي اروپا هم اتفاق مي افتد و تمام هنرمندان اروپايي در تلاشند تا بتوانند به سينماي ملي شان، در تقابل با هاليوود اجازه نفس كشيدن بدهند.
در ادامه " مجيد لطيفي سرشت" دبير دبيرخانه دائمي جشنواره ها و مدير اجرايي جشنواره موسيقي بانوان  در مورد به هم ريختگي برنامه در اختتاميه ششمين جشنواره موسيقي بانوان گفت: به هرحال هر برنامه زنده اي با مشكلات پيش بيني نشده اي روبروست و به نظر نمي رسد كه مشكلي در اختتاميه پيش آمده باشد. همه  برنامه ها از قبل طراحي شده بود و در زمان مقرر اجرا شد.
" مهدي لطفي" مدير بخش نظارت و ارزشيابي مركز موسيقي در مورد صدابرداري موسيقي در ايران گفت: متاسفانه تنها دانشكده صدا و سيما در مقطع كارداني، دانشجوي صدابرداري مي گيرد، كه اين صدابرداران هم به استخدام صدا و سيما در مي آيند. ما صدابردار حرفه اي موسيقي نداريم. در حالي كه در كشورهاي ديگر براي رشته هاي خاص موسيقي هم صدابرداران ويژه اي در نظر گرفته مي شود.
در ادامه " همافر" در مورد سفر اركستر سمفونيك تهران به روماني گفت: ما با 503 ميليون تومان بدهي مواجه هستيم و بودجه اي كه در اختيارمان قرار دارد، دو ميليارد و 400 ميليون تومان است. بديهي است كه كمك 50 ميليوني رياست جمهوري هم براي پرداخت بدهي ها خرج شده است . ضمن اينكه برنامه سفر اركستر به روماني را مديران اين مركز  طراحي نكردند، بنابراين من در اين زمينه پاسخگو نيستم!
وي در پايان در مورد وضعيت كنسرت هاي اركستر موسيقي ملي ايران در شهرستان ها گفت: از آنجا كه قرار است ، اركستر موسيقي ملي ايران، موسيقي تمام قوميت هاي ايران را پوشش دهد، ما برآنيم تا در ابتدا در استان هاي مرزي ايران، كه بيشتر در معرض تهاجم فرهنگي هستند، از جمله سيستان و بلوچستان،كردستان و هرمزگان، كنسرت داشته باشيم. ما در محاصره آمريكا هستيم و بايد با برنامه ريزي بيشتري در عرصه هاي مختلف ، به خصوص فرهنگي، فعاليت كنيم.
کد خبر 104101

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha