به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمود صلاحی ظهر پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در خصوص حقوق و عیدی کارکنان دستگاه های اجرایی استان افزود: عیدی و حقوق بهمن ماه سال جاری شاغلان و حقوق بازنشستگان را پرداخت شده تلقی می کنیم و عیدی آنان باید حداکثر تا شنبه، اول اسفند ماه سال جاری پرداخت شود.
استاندار خراسان رضوی گفت: به رغم این که بودجه حقوق آموزش وپرورش استانی نیست اما باید حقوق و عیدی آنان نیز تا شنبه پرداخت شود.
صلاحی در خصوص اعتبارات سال ٨٩ گفت: اعتبارات استانی سال ٨٩ نسبت به اعتبارات ابلاغی سال جاری حدود ٤٣ درصد و نسبت به اعتبارات تخصیص یافته ٩٣ درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: در سال ٨٩ افزایش بودجه عمرانی استان ٩٣ درصد است و افزایش در آمدی که باید کسب کنیم، صفر است که این ارتباط معنا دار وضع را در سال آینده بهتر می کند.
استاندار خراسان رضوی سال آینده را سال رسیدگی و ارائه خدمات به روستاها دانست و گفت: روستاها مرکز تولید کشور محسوب می شوند و باید ماندگاری را در روستا به امید تبدیل کرد.
وی افزود: خدمت به روستاها از مهاجرت به شهر و کاهش حاشیه نشینی جلوگیری می کند.
نظر شما