پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ اسفند ۱۳۸۸، ۱۵:۵۸

چهار رشته جدید در دانشگاه آزاد مشگین ‌شهر دایر شد

اردبیل - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشگین ‌شهر گفت: از نیم سال دوم سال تحصیلی امسال، چهار رشته جدید تحصیلی به تعداد رشته‌های دانشگاه آزاد این شهرستان افزوده شده است.

مجید اسد پور امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در مشگین شهر اظهار داشت: با افزایش این تعداد رشته تحصیلی جدید در مقاطع فنی، انسانی و... مجموع رشته های تحصیلی در این دانشگاه به بیش از 40 رشته ارتقاء یافته است.

وی با ابراز خرسندی از افزایش تعداد رشته های تحصیلی در دانشگاه های این شهرستان افزود: بی شک توسعه و افزایش تحصیلات تکمیلی در رشته‌های متنوع موجب ارتقاء جایگاه علمی شهرستان مشگین شهر و نیز استان در آینده خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشگین ‌شهر از تحصیل بیش از دو هزار دانشجو از سراسر کشور در این دانشگاه خبر داد و اضافه کرد: هم اکنون این دانشجویان در رشته‌های مختلف تجربی، ریاضی، فنی و مهندسی و علوم انسانی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه مصمم هستیم تعداد رشته های تحصیلی را در سال آینده به بیش از 45 رشته افزایش دهیم، بیان داشت: البته تلاش می کنیم که به موازات توسعه کمی در تعداد رشته‌های تحصیلی و تعداد دانشجویان، در زمینه کیفی نیز به رشد چشمگیری دست یابیم.

اسد پور همچنین با اشاره به پذیرش بدون آزمون در 13 رشته جدید کاردانی پیوسته و ناپیوسته در دانشگاه آزاد مشگین شهر خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی سایت مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی بخش لاهرود از توابع این شهرستان نیز به زودی آغاز خواهد شد.

کد خبر 1042145

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha