پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اسفند ۱۳۸۸، ۱۳:۰۳

مقام نخست جشنواره فیلم‌ کشوری "حضور" به نیشابور رسید

مشهد - خبرگزاری مهر: مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد شهرستان نیشابور گفت: فیلم "تنها اگر دمی" اثر فیلم‌ساز نیشابوری مقام اول فیلم کوتاه جشنواره کشوری حضور را از آن خود کرد.

حجت‌الاسلام هادی حسین‌آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر در نیشابور افزود: این جشنواره به اهتمام دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور همه ساله برگزار می‌شود که سومین جشنواره کشوری حضور نیز امسال در سه بخش نمایش نامه نویسی، نمایش و فیلم کوتاه با شعار احیای هنر دینی در تالار عماد شهر کرمان از 27 تا 30 بهمن‌ماه برگزار شد.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان نیشابور گفت: این جشنواره با شعار احیای هنر دینی است که 150 اثر در بخش نمایش‌نامه نویسی، 165 اثر در بخش نمایش از 10 گروه نمایشی و 150 فیلم کوتاه به دبیرخانه جشنواره رسید که 15 نمایش‌نامه و 15 فیلم کوتاه به این جشنواره راه یافت.

وی خاطرنشان کرد: از این تعداد نمایش‌نامه داستانی برای حوادث اثر محمد رضایی از نیشابور و فیلم کوتاه گناه دو هزار قرانی اثر جواد نادری، فیلم کلید اثر بهناز صادقی، فیلم تنها اگر دمی اثر علی شورورزی و فیلم الماس زیر خاک اثر مسعود سلیمانی سپهر از نیشابور جزو 15 اثر راه یافته به جشنواره بودند که در پایان با رای هیات داوران، فیلم شورورزی مقام اول فیلم کوتاه کشور را با دریافت لوح تقدیر، تندیس جشنواره و چهار میلیون ریال جایزه نقدی، از آن خود کرد و مابقی آثار لوح تقدیر دریافت کردند. 

کد خبر 1042546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha