پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ اسفند ۱۳۸۸، ۱۱:۰۳

ناطق نوری در گفتگو با مهر:

قهرمانی جوانان آسیا فرصت بزرگی برای بوکس است/ سپهوند توقع بیجا دارد

قهرمانی جوانان آسیا فرصت بزرگی برای بوکس است/ سپهوند توقع بیجا دارد

رئیس فدراسیون بوکس از رقابت های بوکس قهرمانی آسیا که قرار است از روز چهارشنبه به میزبانی ایران برگزار شود به عنوان فرصتی خوب برای این رشته ورزشی یاد کرد.

احمد ناطق نوری در حاشیه سی و هفتمین مجمع عمومی کمیته ملی المپیک در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار داشت: رقابت های بوکس قهرمانی جوانان آسیا قرار بود از روز سه شنبه به میزبانی سالن شهید افراسیابی تهران برگزار شود اما این رقابت ها با یک روز تاخیر آغاز می شود. بسیاری از تیم ها نتوانستند به موقع برای حضور در تهران بلیت تهیه کنند و به همین علت رقابت ها از روز چهارشنبه آغاز می شود.

رئیس فدراسیون بوکس برگزاری رقابت های قهرمانی جوانان آسیا در تهران را فرصت بزرگی برای بوکس کشور برشمرد و افزود: برگزاری این رقابت ها در تهران می تواند به تقویت نیروی جوان بوکس کشور کمک کند و در نهایت به کشف استعدادهای جدید منجر شود. باید این فرصت را مغتنم شمرده و برای آینده بهره های لازم را ببریم.

ناطق نوری با بیان اینکه فدراسیون متبوع وی در سال جاری عملکرد قابل قبولی داشته افزود: ما در رقابت های نوجوانان در ارمنستان شرکت کردیم و عملکرد نسبتا قابل قبولی هم داشتیم. حضور در اینگونه تورنمنت ها می تواند در نهایت به پشتوانه سازی برای بوکس کشور منجر شود.

وی افزود: هدف ما موفقیت در بازی های آسیایی 2010 گوانگژو است و تمام تلاشمان بر این است که در این رقابت ها به نتایج خوبی دست پیدا کنیم. قصد داریم با تمام توان خود به چین برویم و با کسب حداکثر موفقیت به کشور بازگردیم.

ناطق نوری در پاسخ به این سوال که آیا جای مرتضی سپهوند در تیم ملی بوکس خالی نیست، افزود: سپهوند شرایط حضور در تیم ملی را ندارد. وی باید ابتدا در رقابت های انتخابی شرکت کند و در صورتی که به حد نصاب تعیین شده از سوی مربیان دست پیدا کرد، شرایط حضور در تیم ملی را پیدا خواهد کرد که این امر اتفاق نیفتاده است.

وی اختلاف فدراسیون بوکس با سپهوند را تکذیب کرد و افزود: ما با سپهوند هیچ مشکلی نداریم بلکه اوست که توقعات بیجایی از فدراسیون بوکس دارد. این فدراسیون سالیانه 250 میلیون تومان بودجه می گیرد آن وقت سپهوند انتظار دارد بیش از اینها به لحاظ مالی مورد حمایت واقع شود در حالی که این کار از توان ما خارج است.

احمد ناطق نوری در پایان گفت: بوکس کشور در حال حاضر زیر نظر مربیان اوکراینی به فعالیت مشغول است و من آینده روشنی را این رشته ورزشی تصور می کنم. در حال حاضر تمام تمرکز ما بر روی میزبانی خوب رقابت های بوکس قهرمانی جوانان آسیاست و امیدواریم که در این رقابت ها نتایج درخورتوجهی کسب کنیم.

کد خبر 1042617

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha