پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ اسفند ۱۳۸۸، ۱۳:۱۸

طرح ملی مدیریت احیا و توسعه گیاهان دارویی و صنعتی نهایی می‌شود

طرح ملی مدیریت جامع احیا و توسعه گیاهان دارویی و صنعتی در کشور به زودی نهایی می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، پیمان یوسفی آذر مدیر کل دفتر فنی جنگلهای خارج از شمال با اعلام این مطلب افزود: این طرح که به تصویب هیئت وزیران رسیده است، مراحل پایانی خود را در کمیسیون ماده (32) معاونت نظارت راهبردی ریاست جمهوری می گذراند.

وی افزایش سهم ایران در مبادلات تجاری گیاهان دارویی و صنعتی و همچنین اشتغالزایی را از اهداف این طرح بیان کرد. یوسفی آذر، حجم مبادلات تجاری گیاهان دارویی و صنعتی در بازارهای جهانی را نزدیک به 80 میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: این در حالی است که سهم ایران در بازارهای جهانی تنها حدود 30 میلیون دلار است.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 20 هزار تن انواع گیاهان دارویی و صنعتی به صورت خام به خارج از کشور صادر و با افزایش ارزش افزوده و با قیمت بالا مجدد به ایران باز می شود.

کد خبر 1042804

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha