پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ اسفند ۱۳۸۸، ۱۳:۰۵

در آستانه نوروز:

3500 تن میوه در 48 ایستگاه در قم توزیع خواهد شد

3500 تن میوه در 48 ایستگاه در قم توزیع خواهد شد

قم - خبرگزاری مهر: معاون برنامه‌ریزی استانداری قم گفت: در ایام پایانی سال بیش از سه هزار و 500 تن میوه در 48 ایستگاه عرضه میوه توزیع خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، سیدرضا دهناد قبل از ظهر یک‌شنبه در جلسه تنظیم بازار استان قم با اشاره به جایگاه‌های توزیع میوه در ایام پایانی سال در نقاط مختلف شهر قم اظهار داشت: از 25 اسفندماه بیش از 3 هزار و 500 تن میوه در 48 ایستگاه عرضه میوه توزیع خواهد شد که این اقدام خدمت مناسبی در جهت افزایش رفاه مردم و تسهیل در تهیه میوه در ایام عید نوروز است.

وی بر برنامه‌ریزی منسجم و ایجاد نظم حداکثری در نحوه توزیع میوه در این جایگاه‌ها تأکید کرد و گفت: تفاوت قیمت میوه در جایگاه‌های عرضه میوه و زمان توزیع آن در برقراری نظم و ارائه بهتر خدمات نقش بسزایی دارد.

معاون برنامه‌ریزی استانداری قم خاطرنشان کرد: نهادهای ذی ربط باید تمام توان خود را بر رفع مشکلات موجود در خدمت‌رسانی در ایام نوروز در عرصه‌های مختلف به کار گرفته و بر روند اجرای مناسب کار نظارت کنند.

وی با بیان اینکه نمایشگاه بهاره عرضه محصولات در شهر مقدس قم نیز راهکار مناسبی برای تأمین احتیاجات مردم خواهد بود اظهار داشت: مسئولان باید بر افزایش کیفیت کالاهای ارائه شده، قیمت مناسب و برخورد خوب با مشتریان در این گونه نمایشگاه‌ها دقت نظر داشته باشند.

معاون برنامه‌ریزی استانداری قم با اشاره بر اهمیت عرضه گوشت سفید و قرمز در ایام نوروز خاطرنشان کرد: ایجاد جایگاه‌های عرضه گوشت در نقاط مختلف شهر قم به ویژه در ایام پایانی سال در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 1042807

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha