پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ اسفند ۱۳۸۸، ۱۵:۱۸

گزیده روزانه فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی در استانها

گزیده روزانه فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی در استانها

خبرگزاری مهر - گروه استانها: اخبار کوتاه سازمان تبلیغات اسلامی در استانهای همدان، چهارمحال و بختیاری، اردبیل، تهران و خراسان رضوی همچنین سازمان دارالقرآن را در خبرگزاری مهر می خوانید.

- سرپرست اداره کل تبلیغات اسلامی همدان گفت: همه مخلوقات برای خدمت به انسان آفریده شده اند و خداوند هنگامی که انسان را آفرید به خود آفرین گفت و بعضی از امور را به انسان تفویض کرد. حجت الاسلام احد آزادیخواه در مراسم یادواره شهداء روستای مهرآباد ملایر با بیان این مطلب گفت: از میان موجودات عالم تنها این انسان بود که برای این امر انتخاب شد و این خود نشان دهنده تکریم انسان بود.

- دانش آموزان پیش دانشگاهی دبیرستان دخترانه صدرای بروجن چهارمحال و بختیاری، رتبه هفتم کنکور آزمایشی سنجش را کسب کردند. مدیر دبیرستان دخترانه صدرای بروجن با اعلام این خبر گفت: فاطمه یعقوبی، فاطمه ملکپور، بنفشه هوشمند و اکرم حاتمی در این مرحله رتبه های برتر راکسب کردند. فرشته محمدیان، آماده سازی دانش آموزان برای شرکت در کنکور را هدف برگزاری آزمون آزمایشی دانست و افزود: دانش آموزان این دبیرستان در بین 25 استان کشور موفق به کسب این رتبه شده اند.

- با حضور فرماندار، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و جمعی از مسئولان محلی، خانه عالم روستای تکله از توابع شهرستان پارس آباد اردبیل افتتاح شد. در این مراسم، حجت الاسلام حسن باقری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی پارس آباد هدف از احداث خانه‌های عالم در روستاها را حضور مستمر روحانی در منطقه به منظور ترویج و گسترش و نهادینه ساختن فرهنگ و احکام دین مبین اسلام در بطن جامعه، اقامه نماز جماعت، تعامل و ارتباط متقابل روحانیت و مردم و حل و فصل مشکلات دینی و امور روزمره مردم منطقه بیان کرد.

- همزمان با سالروز آغاز زعامت و امامت حضرت مهدی (عج)، گفتمان دینی مهدویت با موضوع علائم و شرایط ظهور به همت مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد. این گفتمان با حضور حجت الاسلام بالادستیان از اساتید مرکز مهدویت قم و با شرکت اساتید و طلاب سطح 2 و3 در سالن اجتماعات این مجتمع برگزار شد.

- مجتبی صادقیان، معاون استاندار وفرماندار تربت حیدریه خراسان رضوی با تقدیر از فعالیتهای اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان بر توجه برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن در روستاهای محروم تاکید کرد. وی با تقدیر از فعالیتهای فرهنگی وآموزشی اداره تبلیغات اسلامی گفت: زیربنای فرهنگ ما قرآن است و آموزشیاران باید در روستای محروم مسئولیت آموزش قرآن کریم را برعهده داشته باشند.

- چهارمین مراسم چهره‌های قرآنی به‌همت سازمان دارالقرآن الکریم وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی در سالن شیخ صدوق حرم عبدالعظیم حسنی در شهرری برگزار شد. در این مراسم از 21 چهره قرآنی شامل 10 استاد پیشکسوت قرآنی، هفت حافظ درجه یک و دو مربوط به برگزیدگان آزمون تخصصی حفاظ دارالقرآن و رتبه های اول تا سوم مسابقات بین‌المللی قرآن تکریم شد.

- رئیس اداره تبلیغات اسلامی ملایر گفت: در ورزش باید به الگوهای ماندگار مانند پوریای ولی و تختی اقتدا کنیم. حجت الاسلام داود عباسی در جمع اعضای باشگاه فرهنگی ورزشی نشاط با بیان این مطلب گفت: افرادی مانند مرحوم تختی و پوریای ولی در میان همه ورزشکاران نامشان همیشگی و ماندگار شد و علت آن تواضع و فروتنی آنان و مردم داریشان بود اما می بینیم ورزشکارانی آمدند و رفتند و مدالهای رنگی زیادی به دست آوردند اما نامی از آنها نماند زیرا مردمدار نبودند. وی خاطرنشان کرد: لازم است همواره تواضع داشته باشیم و از توان خود در خدمت به مردم و نیازمندان استفاده کنیم.

کد خبر 1042892

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha