پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اسفند ۱۳۸۸، ۱۶:۳۳

پیش نویس دستورالعمل فعالیتهای فرهنگی اصل 44 نهایی شد

پیش نویس دستورالعمل فعالیتهای فرهنگی اصل 44 نهایی شد

کمیسیون تخصصی شورایعالی اجرای سیاستهای کلی اصل (44) پیش نویس دستورالعمل فعالیتهای فرهنگی – تبلیغاتی برای اجرای سیاستهای کلی اصل44 قانون اساسی را نهایی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کمیسیون تخصصی شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل (44) قانون اساسی در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی تشکیل و پیش نویس دستورالعمل فعالیتهای فرهنگی– تبلیغاتی برای اجرای سیاستهای کلی اصل(44) قانون اساسی پس از بحث و تبادل نظر نهایی شد.

به گزارش دبیرخانه شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی، در این نشست که با حضور اکثریت اعضای کمیسیون و به ریاست ابوالحسنی معاون بانکی، بیمه و شرکت های دولتی برگزار شد اعضا به بحث و تبادل نظر در خصوص مفاد دستورالعمل فعالیت های فرهنگی- تبلیغاتی برای اجرای سیاست های کلی اصل(44) قانون اساسی پرداختند و نظریات اصلاحی دستگاه های اجرایی و اعضای کمیسیون تخصصی شورای عالی اصل (44) قانون اساسی در خصوص پیش نویس اولیه دستورالعمل فعالیت های فرهنگی- تبلیغاتی اخذ و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

این پیش نویس در چهار محور توسعه بینش فرهنگی جامعه نسبت به لزوم تحدید نقش دولت در تصدی فعالیت های اقتصادی و افزایش نقش بخش خصوصی، ارتقاء و گسترش باور و فرهنگ عمومی نسبت به انجام فعالیت های اقتصادی به شکل تعاونی، توسعه و ترویج فرهنگ رقابت ومنع انحصار وهمچنین توسعه وگسترش فرهنگ اسلامی دراجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی تدوین و نهایی شده است و مقرر شد در جلسه آتی شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل (44) قانون اساسی از سوی کمیسیون ارایه و توسط شورا تصویب شود.

همچنین برنامه سال آینده کمیسیون تخصصی در دست تهیه است که در جلسه پایانی کمیسیون در سال 1388 مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت. 

کد خبر 1043048

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha