مديرعامل شركت كشتي سازي و فراساحلي ايران( ايزوايكو) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب گفت: شركت ايزوايكو توانست مقام اول را دراين مناقصه از نظر فني در ميان پنج گروه از شركت كنندگان داخلي وخارجي كسب كند.
مصطفي كربلايي اضافه كرد: هم اكنون كارفرماي اين طرح درحال بررسي پيشنهادات اين طرح از نظر قيمت است كه پيش بيني مي شود تا دوهفته آينده برنده نهايي اين مناقصه اعلام شود.
وي، رقابت را در اين مناقصه سخت عنوان كرد و گفت: در اين مناقصه پنج گروه از شركت ها كه گروه اول شركت كشتي سازي و فراساحل با همكاري چند شركت خارجي از كشورهاي انگليس، ژاپن و كره و چند شركت داخلي، در گروه دوم نيز شركت سازمان گسترش ونوسازي صنايع ايران ، شركت پتروپارس باهمكاري يك شركت خارجي درمناقصه شركت كرده اند.
وي اضافه كرد: شركت صدرا با همكاري يك شركت هلندي در گروه سوم، شركت تكنيك با همكاري شركت O1 و شركت تاسيسات دريايي در گروه چهارم و در گروه پنجم نيز بنياد مستضعفان با همكاري يك شركت روسي در مناقصه حضور دارند.
گفته وي، ارزش اين مناقصه 5/2 ميليارد دلار است كه رقم بسيار بالايي است به همين علت تنها شركتهاي بزرگ داخلي با تشكيل كنسرسيوم هاي خارجي توانسته اند در آن حضور يابند.
همچنين مديرعامل شركت ايزوايكو درباره پيشرفت پروژه فازهاي 6، 7 و 8 گفت: جكت ها يا سكوهايي دريايي اين فازها نصب شده و پروژه براي حفر چاه آماده است .
مدير شركت كشتي سازي و فراساحلي ايران در گفت و گو با مهر:
برنده نهايي مناقصه فاز 15 و 16 پارس جنوبي تا دو هفته ديگر معرفي مي شود
برنده نهايي مناقصه فاز 15 و 16 پارس جنوبي تا دو هفته آينده مشخص و عمليات اجرايي اين فازها نيز بزودي آغاز مي شود.
نظر شما