پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ اسفند ۱۳۸۸، ۱۳:۴۱

900 قطعه عکس به جشنواره "گنم سما" ارسال شد

900 قطعه عکس به جشنواره "گنم سما" ارسال شد

ساری - خبرگزاری مهر: تاکنون 900 قطعه عکس به نخستین جشنواره عکس روستایی با عنوان "گنم سما" در شهرستان آمل ارسال شد.

به گزارش خبرنگار مهر در آمل، دبیراین جشنواره ظهر دوشنبه در جلسه ستاد برگزاری این جشنواره گفت: این تعداد اثر از 65 عکاس از استان های تهران، مازندران وکرج به دبیرخانه این جشنواره در شهرستان آمل ارسال شد.

رحیم ذبیحی افزود: نخستین جشنواره عکس روستایی " گنم سما " 13 اسفندماه در مجتمع فرهنگی وهنری حضرت ولی عصر (عج) با حضور صاحبان آثار برتر برگزار می شود.

وی تصریح کرد: در این جشنواره صاحبان 10 اثر برتر تندیس ویژه جشنواره اهداء و از آنان تجلیل می شود.

وی اضافه کرد: فراخوان این جشنواره از نیمه دوم دی ماه بود وتا پنجم اسفندماه برای ارسال آثار ادامه داشت.

دبیر جشنواره عکس "گنم سما"، آداب ورسوم و آئینها ، جشنها و مراسم ها بومی ومحلی ، جاذبه هاو چشم اندازهای طبیعی و زیست محیطی در منطقه چلاو آمل و معماری های جدید وقدیم مسکونی منطقه در قالب عکس را از اهداف برگزاری این جشنواره بیان کرد.

ذبیحی ابراز امیدواری کرد که برگزاری این جشنواره بتواند در احیا و یادآوری فرهنگ بومی وآداب و رسوم محلی منطقه به ویژه منطقه چلاو آمل تاثیرگذار باشد.

وی برگزاری شعرو موسیقی محلی مازندرانی و پخش فتوکلیپ صاحبان عکسهای ارسالی را از برنامه های جنبی این جشنواره بیان کرد.

کد خبر 1043605

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha