علی شجاعی صائین در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره گفت: ما از همان اواخر سال 86 که وارد این حوزه شدیم به طور جدی این مسئله را مد نظر داشتیم و برای جلوگیری از دوباره کاری و اتلاف وقت همه روندهای موسسه را بازبینی کردیم تا بتوانیم الگوی مشخصی را برای ثبت و ضبط فعالیتها تعریف کنیم و در این راستا حتی ساختارهای خدماتی خود را تغییر دادیم.
وی افزود: البته ما تعداد نیروهای خدماتی را کاهش ندادهایم اما با افزایش دامنه فعالیت موسسه از همین نیروهای موجود استفاده بیشتری کردهایم. به جرات میتوانم بگویم سطح فعالیتهای موسسه نسبت به سه سال پیش 60 درصد افزایش داشته اما به لحاظ نیروی انسانی تنها حدود 6 درصد افزایش داشتهایم.
مدیرعامل خانه کتاب با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزشی برای ارتقاء سطح خدماتدهی پرسنل این موسسه اضافه کرد: نتایج همه این جلسات در فرمهای مشخص ثبت شده و میشود و از آنها بهرهبرداری هم خواهد شد. در مجموع بدون اینکه بخواهم بگویم که در خانه کتاب همه چیز رو به راه است فکر میکنم وضعیت مناسبی در گردش کاری داریم.
شجاعی گفت: ما نسبت به سه سال گذشته تنها حدود 8 -7 نفر نیروی انسانی اضافه کردهایم در حالی که بعد از آن جوایز کتاب فصل، جایزه جلال آلاحمد، گام اول، جشنواره شعر فجر و بعضی فعالیتهای دیگر به خدمات ما اضافه شد. همچنین در این مدت و با حمایت معاونت فرهنگی وزارت ارشاد نزدیک به 900 هزار کارت الکترونیک صادر شده است.
مدیرعامل خانه کتاب ابراز امیدواری کرد که با مکانیزه کردن بیشتر فعالیتهای موسسه از هدررفت انرژی بیشتر جلوگیری شود.
نظر شما